[]

radikal gitti, elde var hüzün.

haberleri radikal'in internet sitesinden takip ediyordum, malumunuz kapandı ve hala istemsiz her gün birkaç kez açıyorum. artık nereden takip etsek haberleri?




 
ben hürriyetteyim ya. apolitik bir insan ollduğum için en yakın hissettiğim gazete bunlar. sinirimi bozan şeyler de var gerçi de kötünün iyisi.


  • liriamer  (02.04.16 12:22:54) 
twitter en iyi haber takip sistemine dönüşmüş durumda. hürriyet web sitesini bookmarklardan sileli çok oldu. çünkü bariz bir şekilde hükümetin borazanı olmuş durumdalar. t24'e bakıyorum ben genelde.


  • burya  (02.04.16 12:27:38) 
T24, bazen de birgun.net


  • crown  (02.04.16 12:34:50) 
Gazete okuyan bir insan değildim ama yurda Hürriyet koymaya başladılar bir aydan fazladır, ben de okuyorum. Kesinlikle hükûmet borazanlığı yaptıkları falan yok, bir tane yazar var Akif Beki diye, o yalıyor, bir de Ahmet Hakan yalıyor, gerisi normal. Özellikle Taha Akyol güzel yazıyor.


  • i was made for you  (02.04.16 12:38:39) 
@i was made for you : hükümet borazanlığı ifadesini belki yanlış kullandım eyvallah. havuzun malum gazeteleri gibi değiller "hala" ancak bir gazeteye not verirken yazdıklarına değil yazmadıklarına bakman yeterlidir. 1 kasım öncesi hürriyet'i okuyor olsaydın benim ne demek istediğimi daha rahat anlardın.


  • burya  (02.04.16 12:41:45) 
ben t24 ve diken'den takip ediyorum, hürriyet'e falan hiç bulaşma. fasulyeden muhaliflik yapıyorlar, tolga tanış ve uğur gürses dışında çöp sayılırlar.


  • wikus van der merwe  (02.04.16 13:00:08) 
Sol haber, odatv, birgün..


  • turuncu tonlarda  (02.04.16 13:00:38) 
Hem tarafgirlikden dem vurup hem de sol, birgün, t24 tavsiyeside ayrı bir mallık. Sikko mikro milliyetçi kafa yerine el cezire, bbc gibi bağımsız gazeteler en iyisi.


  • spektrum9000  (02.04.16 14:45:56) 
@spektrum9000 : el cezire ve bbc'nin bağımsız olduğunu düşünüyorsan zaten yorum yapmaya gerek yok. bakın tarafgirlik başka bir şeydir objektif habercilik ayrı bir şeydir. bugün dünyada %100 objektif habercilik yapan anaakım bir medya olduğunu zannetmiyorum. o yüzden ilk cevabım twitter olmuştu. havuz medyasında çoğu şeyi bulamazsın, oto-sansür yapıyorlar çünkü. alternatif iyidir. fazla ahaber izlemek bünyeye zarar verir


  • burya  (02.04.16 15:11:16) 
Ben de farkındayım ama herseyden önce Türkiyedeki propaganda haberciliği CNN, BBC, Fox ile kıyaslama bile yapılamayacak derecede. (solcular,kürtçüler ve dinciler bu işlerde artık rezil durumdalar.)

Kızılayda gerçekleşen bu en son Ankara patlamasından sonraki gün iki propaganda gazetesinin ilk sayfası:
www.haksozhaber.net
www.gazeteoku.com

Bu kafa ne kadar rezil bir kafa.

Birde alternatif medya demişsin. Alternatif medya adı altında siktiğimin yerinde DHKP-C , PKK propagandasından başka bir şey okumuyoruz. El cezire bariz olarak Suriye iç savaşında Esad karşıtı cephede. El cezirenin Suriye haberlerinde bile endoktrinasyon ürünü nerdeyse hiç bir şey yok.

Bir örnek:
www.aljazeera.com.tr

Esadın da, karşıtlarının da canı cehenneme ama bu propagandaya can kurban.

Tamam ben de biliyorum hareket eden tren de sabit durulmaz ama şu an bu radikal kafa memleketin içine sıçtı. Oyüzden BBC'nin, El cezire'nin hatta Sputnik'in geri kalandan çok daha ilerde olacağını düşünüyorum
  • spektrum9000  (02.04.16 16:15:12 ~ 16:15:28) 
@spektrum9000: bbc'nin de pkk'lılara kurdish rebels dediğini eklemek gerek sanırım.


  • burya  (02.04.16 16:54:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.