[]

Spor takviyesi protein tozları kullanılmalı mı?

2 aydır bir salonda spor yapıyorum önceliğim kilo verme ve vücuttaki hamlığı atmakdı. bunda kısmen başarılı oldum diyebilirim güzel devam ediyor. 2 ayın sonunda 91 kilodan 86 kiloya düştüm, bel çevresinden de 10 santim incelme oldu. her şey istediğim gibi gidiyor. merak ettiğim salonda millet farklı farklı renklerde farklı amaçlarla takviye içecekler içiyor. bende idam öncesi yağ yakımını arttıran ve metabolizmayı hızlandırdığı söylenen bir tozu bir defa denedim. uzman olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var, bu tozların faydası, zararı, kullanmaya değer mi değmez mi? bu konularda bilgilendirebilecek birileri olursa sevinirim. eğer kullanmam gerekiyorsa da şuan yağ yakımı ve kilo verme ile uğraştığımdan bunu hızlandırıp faydalı olacak toz nedir, nereden alırım, markası bilgisi kullanımı bilgilerini de verirseniz sevinirim.




 
want +1 hacim arttırmak dışında fit bir vücut için beslenmeye dikkat etmek yeterlidir. bizim salonda da hunharca kullananlar var. sizin yapmak istediğiniz şey nedir? karar verirseniz daha mantıklı yorumlar gelir.


  • odiyus  (02.04.16 10:35:25) 
ne açıdan bakarsan bak gereksiz ve bence işe yaramaz. hele yağ yakımı falan hikaye. posterdeki adamlar l carnitine ile çıkarmıyor o baklavaları, yağ yakıcı iğneler var. su attırıcılar var. ama onlar bile bulk dönemini bitirdikten sonra ciddi diyet yapıyorlar. sen beslenme alışkanlğını oturt hayatına. 2 ayda olacak iş değil o. gerisi gelir zaten yavaş yavaş


  • hasmetizm 2046  (02.04.16 10:46:13) 
kas gelişimini kolay yoldan maksimize etmek için faydalı buluyorum. hali hazırdaki ekmeğin muhteviyatından yediğimiz etin sahibesi ineğin silajlık yemine kadar kimyasal işlem görmüş ürünlerin çevremizde olduğu düşünülürse bu prosesin daha kontrollü olduğu aminoasitler bakımından da zengin protein tozları mantıklı geliyor. lakin protein tozlarında yüksek enerji de mevcut, sebebi içinde az miktarda yüksek kalorili yağ ve karbonhidrat olması. dolayısıyla bu bağlamda insülin salınımı açısından dikkat edilmesi gereken ürünler. ha derseniz ki ben 200gr hindi fümeyi antrenmandan 2 saat önce yeşilliklerle yutup 30 gr protein alacağım ona da varım.


  • sameidiot  (02.04.16 11:00:09) 
sene 2016, adana, dj beebuilder: "protein tozu kısır yapar. kullanma."


  • no christ requires  (02.04.16 11:44:04) 
2 ayda protein tozu düşüncesi bence yanlış, daha beslenme düzenini oturtmadığına da eminim. Sen önce doğal yollarla +50gr protein al vücuduna gerisini sonra düşünürsün.
Spor salonlarının tek derdi para kazanmak olduğundan bir protein tozunu açıp 3 tane kaba bölüp üstünü nesquik ile karıştıran salon gördüm ben. Salonda satılıyorsa kesinlikle uzak durun.
Genel olarak protein tozlarına bakış açım yukarı ile aynı hacim kazanmak için kullanabilirsin ama fit ve sağlıklı bir hayat için spor yapıyorsan gerek yok. Şahsi fikrim ise gerek olmadığı günde 6 öğün yiyorum ve 80gr protein alıyorum.
  • gozu acik sevisen yahudi  (02.04.16 12:15:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.