[]

yurtdisi ucuslarin hepsinde ekran oluyor mu film falan izlemelik?

Hı? Thyde mesela




 
Nereye gittiğine bağlı. İyice uzun yol uçuşlarında oluyor genelde de, yurt içi veya Belgrad gibi yakın yurtdışı yerlere gidenlerde olmayabiliyor.


  • aychovsky  (02.04.16 09:48:44) 
Ispanya, almanya, hollanda ucuslari mesela


  • condom kurşunu  (02.04.16 09:51:37) 
İspanya, Hollanda'da büyük olasılıkla oluyor. Uçak atamalarına bağlı olarak, eğer sıkışıp bir yurtiçi uçağını yurtdışına atamamışlarsa oluyor. Almanya için de genelde olduğunu duydum. Ama Pegasus'un uçağında yokmuş mesela. Kesin değil ama oluyormuş gibi varsayılabilir.


  • aychovsky  (02.04.16 09:53:57) 
THY'yi bilmiyorum ama Sunexpress ve Pegasus'ta Almanya-İsviçre-Avusturya uçuşlarında olduğuna denk gelmedim. Daha uzak uçuşlarda olabilir.


  • Lim5  (02.04.16 10:24:16) 
Uçağına göre. Eski 737-800'lerde çoğunda olmuyor.


  • ihanet kac kisilik  (02.04.16 10:28:55) 
Pegasus da ne ekranı kafayı mı yediniz? Pegasus uçaklarının hiçbirinde ekran yok. Thy de ise gideceğim yere bağlı ispanya uçaklarında oluyor almanya uçaklarında da değişiklik gösteriyor köln e giden uçaklarda hep vardı ama düsseldorf a gidenlerde hiç yoktu.


  • sunriseee  (02.04.16 11:24:44) 
isvicre'de bazen oluyor bazen olmuyor.


  • mayeskuel  (02.04.16 11:41:09) 
büyük olasılıkla oluyor ama garanti veremez kimse


  • basond  (02.04.16 11:43:32) 
pegasus dandik gördugu rotalarda(bu benim tespitim yoksa ekran vardı) bilgilendirme ekranını bile acmıyor. film vs kesinlikle yok.

thy'de ucak modeline göre degisir diye tahmin ediyorum.
  • galandar kostumu  (02.04.16 16:20:42) 
thy avrupa rotalarında genelde film izlemek için tavandaki ekranları kullanıyoruz. önünde ayrı ekran olan uçuşlar 5-6 saatlik uçuşlardan itibaren başlıyor amerika falan abartıyor. tabi ki filo düzenlemeleri, rotasyonlar, yoğunluk vb. nedenlerle arada kısa rotalarda da yeni ve teknolojik uçakları görebiliyoruz. şans meselesi.


  • ozdek  (02.04.16 16:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.