[]

Fatih Altaylı'ya haksızlık yapılmıyor mu sizce de?

Malum teke tek özelin kaç küsür saatlik program serisini izlemeden önce kafamda tipik bir Fatih Altaylı figürü vardı. Hatta "Alo Fatih"teki fatihin Fatih Altaylı olduğunu sanıyordum.

Programlar sırasında sürekli "Allah Allah bu adam nasıl böyle şeyler yaptı" derken Cüneyt Özdemir ile olan röpörtajını izledim ve ikna oldum gibi.

Bu adam iyi adammış gibi lan. Son 2 senedir haksızlık ediyormuşuz galiba. Siz ne düşünüyorsunuz?

İlgili röpörtaj: www.youtube.com (40dk)

40 dk izleyecek vaktim yok diyenler için:
1) www.youtube.com (3dk)
2) www.youtube.com (5dk)

Hı ne dediniz? Bir tek ben mi ikna oldum?

 
Levent kırca ile olanı izle.
Akif beki gibi sonradan kıvırdı biraz

  • Frederick Co  (01.04.16 23:36:28) 
Onu da izledim ancak Levent Kırca ile olan röpörtajında sağlıklı bir tartışma söz konusu değil. Rahmetli oraya Fatih Altaylıyı küçük düşürmek için çıkmış ve müthiş bir şekilde Altaylıyı sinirlendiriyor ve çok başarılı bir mizansenle (küçük çocuk gibi davranması, bağırma fatih demesi gibi) Fatihin ağzına sıçıyor.

Ancak tüm röpörtaj boyunca Fatihin silivriye gitmemesi dışında bir bilgi alamıyoruz. Üstat, Fatihi sinirlendiriyor Fatih manyağa bağlıyor ve piskolojik üstünlüğü kaptırıyor. Fatihin ne haddine Levent Kırcayla tartışmaya girmesi tabi de program genelinde pekte ufuk açan bir bilgi ve ya demeç yok Fatih Altaylı hakkında.

Olaylar ve kronolojik olarak neler olduğunu belgeleriyle verdiği bir program olmuş Cüneyt Özdemirle gerçekleştirdiği program ki bilirsiniz Cüneyt Özdemir de öyle az bir muhalif değildir.
  • LoRdS31  (01.04.16 23:46:16 ~ 23:47:37) 
yapılmıyor. kendisi alo fatih'tir ve bu işin bahanesi olamaz.

mehmet fatih saraç ile kendisi arasındaki farkı bir siz bilmiyorsunuz kardeşim. şu adamı savunacak hale geldiyseniz gidin bir spora falan yazılın. kafanızı adam gibi şeylerle dağıtın. yalakanın, üç beş kuruş para için onun bunun sözcülüğünü yapan bir sülükten fazlası değil.
  • darksdantes  (01.04.16 23:49:43 ~ 02.04.16 00:44:30) 
tapeleri açarsanız alo fatihte bahsedilen kişinin mehmet fatih saraç olduğunu görürsünüz.

oturup tüm tapeleri dinledim. olayda bu zaten. bende "alo fatih"in fatih altaylı olduğunu sanıyordum ancak, -haramzadeler youtube hesabını hala youtubeda bulabilirsiniz- o tapelerde "alo fatih"teki fatihin mehmet fatih saraç olduğunu haramzadeler hesabı söylüyor.

ortada çok çok fena bir bilgi kirliliği var ve bende dahil herkes buna inanıyor.

haramzadeler linki: www.youtube.com
  • LoRdS31  (01.04.16 23:55:35 ~ 02.04.16 00:00:23) 
alo fatihin bir bölümünde o alo fatih bu fatih ile görüşüyor ve ankete müdahaleyi konuşuyorlar.

www.youtube.com

yani bu fatih aslında hala ucundan alo fatih. ölse üzülmem lan bu adam
  • azizakin  (02.04.16 00:38:35) 
kendisine kıl olanlar iki yıldır olmuyor. örneğin ahmet necdet sezer döneminde sürekli sezer'e laf eder, "ne zaman adam oluruz" köşesinde "koltuğunu dolduran cumhurbaşkanı olunca" gibi laflar yazardı. öyle bir arkadaş.


  • theos ek mekhanes  (02.04.16 00:41:10 ~ 00:45:02) 
Ben de kendisine haksizlik yapildigini dusunenlerdenim. Programini da gayet begenerek izliyordum.


  • kareem said  (02.04.16 05:03:36) 
Ahaha, once guldum sonra baktim genc cok belirteyim istedim. Bu adam yillarin kemiksizidir. Bugun a dedigine yarin b der. Bu adam az bucuk elestiri yapabiliyorum imaji yarattiysa bu kendisinin tarafsizligindan degil aksine medyaya yapilan baskinin azitmasindandir, ortamin iyice karanliklasmasindandir. Kendisi her daim iktidara yakindir. Daha bir iki seneye kadar Erdoganin ucaklarinda gezip duran, kendisine en yakin "gazeteci"lerden biridir.


  • f_d  (02.04.16 06:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.