[]

4.5G o kadar hızlı mı?

Ne yaygara kopardılar 3 aydır!

Cidden o derece fark oldu mu?

Günlük kullanıma yansıması nasıl?

 
valla bilmiyorum ama sırf denemek için mp3 indirdim telefona.
9,5 mb'lık şarkı 2 saniyede indi.

  • m e b  (01.04.16 21:52:59) 
kiz arkadasimin telefonundan baktim, internette sorf yaparken cok fark etmiyor. belki video daha hizli doluyordur ama ben 3g kullandigim halde bir donma olmuyor zaten. 4k falan izlerken ise yarar belki onu da telefondan izlemek sacma.

yarari goruntulu konusma acisindan olabilir. ya da internet uzerinden konusma falan gibi. torrentten 50gb lik program ceksen eyvallah da, 10 mb'lik sarki icin 4g super bisiy yea demem sahsen.
  • bohr atom modeli  (01.04.16 21:57:18) 
çok reklam kokan hareketler olacak ama valla fark etti. okulda wifi ağı çok tırt. bağlanıyor kopuyor bağlanıyor. uzun süre kopmaması gereken işler oluyor o yüzden mecbur mobil veri paylaşıyorum telden. Bugüne kadar paylaşırken illet getiriyordum. Bugün yine paylaştım, işte gün boyu devam etti bir ara yemek falan derken ben mobil veri paylaştığımı unutmuşum. arkadaşa diyorum aman aman bugün wifi çok iyi kopmadı bak diye. çünkü hız paylaşıma göre çok iyiydi evdeki wifi ile geziyormuşcasına takılma olmadı. hani iyi oldu diyorum. vınn vardı onu kapattıracağım ona verdiğim parayı ek internet paketine verip telefonu kullancam olacağı bu


  • ManikD  (01.04.16 22:02:41) 
hızlı hızlı olmasına da kuş götü kadar kotayla hızlı olsa ne olacak.


  • kyha  (01.04.16 22:24:07) 
Speed test yapmadim vodafone'la pek bi fark görmedim. Youtube, instagram vs'de. Lokasyon ankara/beytepe


  • murtcu  (01.04.16 23:23:15) 
Hizli. En basitinden mobil veriyi acar acmaz bi baglanmaya calisir, can cekisirdi. Su an zart diye bağlanıyor. Aninda mesajlar düşüyor telefona. Ha 1 gb kotam var ne isime yarayacak hic tabi ki. Mesajin 5 saniye erken gelmesinin bi onemi yok. Ama hizlandigina dair bi gozlem sadece. Şarja da olumlu etkisi oldu.


  • rayde  (01.04.16 23:54:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.