[]

Bulgaristan - Sofia

Üç günlüğüne Sofia'ya gidiyorum iş iş için,

Boş vakitlerde neler yapılır, nereleri görmek gerekir.

Akşam nerede takılmak lazım, alış-veriş açısından neler avantajlıdır?

çok marjinal beklentilerim yok,
bilenlerden keyifli tavsiyeler rica ederim.

 
Gece disari cikicam diyorsan sehrin hafif disinda 10dk fln taksiyle. Studienski grad var tum uni ogrencilerinin oldugu yer. Ordaki clublar iyiydi ya


  • solenkol  (01.04.16 15:52:17) 
Gündüz Vitosha bulvarında takıl.En merkezi caddesidir Sofya'nın.
Vitosha boyunca gezdikten sonra Alexander Nevsky cathedralini görmeye git.Bizdeki Ayasofya'nın Sofyadaki eşdeğeri gibi düşünebilirsin.

Gece üstte yazıldığı gibi mutlaka Studenski Graddaki diskolara bak.Favorim 33.Merkezdeki diskolarla uğraşma sakın.Fiyat ve kopuş seviyesi olarak Studenski Grad'ın kafası ayrıdır.

Eğer uğraşamam dersen merkezde Night Flight var oraya da uğrayabilirsin.

Bu arada Bulgaristandaki diskolar chalga ağırlıklı müzik tercihine sahiptir.Eğer sana uymuyorsa mutlaka gitmeden önce hangi club'a gideceksen mutlaka müzik türünü araştır.

Merkezde Kamasutra isimli striptiz club var.Güvenilir yerdir.Tabi güvenilir derken ben kız alıp çıkartacağım dersen o kısmını bilmem.Muhtemelen kazıklanırsın öyle bir şey yaparsan.

Bira içmek için Ale House denen bir mekan var.Şiddetle tavsiye ederim.Bodrum katta oturuyorsun ama biralarını kendileri üretiyor ayrıca oturduğun masaya kadar çekilmiş tesisattan bardağını kendin dolduruyorsun.Her masa için ayrı br bira sayacı var.Masadan kalkarken garsonlar kaç litre içtiğine bakıyor ve birim fiyatla çarpıp sana borcunu çıkartıyor.

Bir not daha.Eskiden Sofya yolu uzak gelirdi ama birkaç ay evvel İstanbul-Sofya yolunun tamamı otoban olacak şekilde yeni yol açıldı. Hızına bağlı olarak 5 saat civarı sürer araba ile.
  • turkuaz  (01.04.16 16:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.