[]

gre subject (psychology)

sanirim bu sınavların, psikoloji icin olanının, ortalaması 600. dogru durust bi okula yollanacak skorun kac olmasi lazim? giren, girecek olan var mi? olayi nedir?

merak ediyorum.


 
harvard, stanford, carnegie mellon istemiyormus mesela subject test. ucla, clinical alaninda calisacaksaniz istiyormus.

psikoloji subject testini alanlarin %50-55'inin 600-800 arasi skor yaptigi gerceginden yola cikarak, en azindan bir 700-725 almaniz size fayda saglar diyebilirim. yine de basvuru yapacaginiz okullarin, bolumlerinin sayfalarindan kontrol edin gerekli olup olmadigini subject testin, ekstra para vermek zorunda kalmazsiniz boylece.

bunun haricinde cogunda gre general cut-off skorlari yazar. 1200-1300 civarlarinda gordugum kadariyla cogu. birazcik verbal kisimina calisarak sahaneler yaratabilirsiniz. dolayisiyla rakiplerinizin onune gecebilirsiniz.

son olarak da sosyal bilimlerle hic alakamin olmadigini soyleyeyim. kulaktan dolma bilgiler ile google arama sonuclarinin harmanidir yazdiklarim.
  • dahicocuk  (06.11.09 19:17:29) 
gre total 1100 oldugu icin, belki subject iyi gelir ekstra bi guzelligim olur basvururken dıye dusunup yarın gırıyorum sınava. evet basvuracagım hıcbır yerde zorunlu tutmuyorlar subject'i. 700 ustu yapabılırsem ıyı olur o zaman dedigin gibi, kısmet bakalım :)


  • anneke  (06.11.09 19:44:23) 
En onemlisi aslinda okullara mail atip hocalarla konusmak (49)


  • gimbal  (06.11.09 21:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.