[]

Turk futbolunun en onemli problemi nedir?

Sb
Tesekkurler



 
hatir sikesi ve antifener


  • partizan  (31.03.16 20:48:59) 
Altyapı eksikliği


  • cakabo  (31.03.16 20:51:14) 
1-tesis kalitesizliği ve alt yapı yetersizliği.
2-şike
3-federasyon ve mhk içerisindeki dayı yeğen ilişkileri
4-beyaz futbol
  • golgi aygıtı  (31.03.16 20:51:37) 
Tembellik Tembellik Tembellik
Batuhan Karadeniz turk futbolunun en önemli temsilcisidir.
Altyapılarda futbol egıtımının yanısıra ıs ahlakı dersıde verılmelıdır.
  • giggs  (31.03.16 20:51:50) 
vizyon eksikliği


  • bartholomew87  (31.03.16 20:53:31) 
siyasi bağlar, müdahaleler. bunlar temizlenip rantçılık, "camianın çocuğu"culuk ortadan kalktığı zaman gayet güzel yerlere geliriz - ki bu rezil halimiz bile iyi kötü dünyada adından söz ettiriyor. yani futbolumuz masa başında değil de sahada oynansa altyapımız da gelişir, tesisimiz de.


  • der meister  (31.03.16 20:56:25) 
Tabii ki kara para aklamak adına transfer yapılması.


  • noluyo yaa  (31.03.16 20:58:12) 
uzun vadeli planlar yok futbolda (maalesef her sporda) aslina bakilirsa diger branslarda ozellikle bireysellerde ister istemez sabirli olunmak zorunda.

futbol camiasinin anlamadigi tek sey de bu "Sabir" her takimin kimyasi ilk transfer edilenlerle veya ilk kurulan sene tutacak diye bir kaide yok. bir takima nasil bakiliyor bilmiyorum ama burada egolar, maddiyat, yonetici, antrenor on planda. simdi avrupa futbolunu hic karsilastirmiyorum bu yuzden. ilk sene herkes sampiyon olmak istiyor, ilk sene derken mesela 16-17 sezonu icin millet duzenli antrenman ve oyuncunun kadroya uyum saglamasi vs ile ugrasacagina olmadi mi hemen yenisini al olayina donuyor. sonra kasa para yok, antrenor yok vs. vs. son bes seneye bakin oynamayan oyuncular ile menajerler ne kadar para almis, gorun.
  • evimin paspasi  (31.03.16 21:22:45) 
karaktersizlik. ama bu sadece futbolun degil turk insaninin bir problemi.

bunun sonuclari:

rusvet, torpil, hatir sikesi, disiplinsizlik...

bu ulkeden bundan fazlasi cikmaz zaten.
  • bohr atom modeli  (31.03.16 21:32:48) 
takım yöneticilerinin sadece parası olduğu için yönetici seçilmesi. yöneticilikten anlamayan bir ton insan futbol kluplerinde kendini bi bok sanıp aptal saptal kararlar veriyorlar.


  • defansif orta saha  (31.03.16 23:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.