[]

karşılıksız sevmek(sevip de sevilmemek)

bu benim başıma iki kez geldi ikisinde de hayatım kaydı. birini 4 sene diğerini 2 sene kafamdan çıkaramadım. sevgi karşılıksız olunca daha da boka sarıyor. içinizde büyüyor ve patlıyor. o başkasıyla beraberken siz mal gbi onu sevmeye devam ediyosunuz, acı çekiyosunuz. 6 senemi yedi bu illet. sizin de başınıza geldi mi böyle bi durum?

not: şimdi çıkıyorum cevapların hepsine gece döndüğümde okurum:)


 
kavuşamayınca aşk oluyor zaten. kavuşunca bok oluyor. senin durumun normal.


  • cekilmis gayfe  (31.03.16 21:06:58) 
hayat hayallerde yaşanmaz sürekli. sonunda mutluluk garanti değil elbette ama elinden geleni yap. erkeksen zaten işin kolay, kadınsan da kır zincirlerini, aş kendini gel aşka :)


  • bibidibabidibu  (31.03.16 21:14:17) 
Ben sevdim de lisedeydim, 1 sene sürdü sadece. Sonra yavaş yavaş unuttum. Karşılıksız 4 sene sürmesi aşktan çok takıntı gibi geliyor bana.


  • ambrosia  (31.03.16 21:17:50) 
Hayatta daha farkli uğraşlar bulmali insan kendine. Birini karşılıksız yıllarca sevmek ve beklemek takıntı yani, hayattan zevk alamaz insan. Allah korusun :)


  • turuncu tonlarda  (31.03.16 21:25:08) 
Hayır, hiç olmadı.


  • [silinmiş]  (31.03.16 21:34:23) 
şu ana kadar 4 kez yaşadım bu duyguyu. ikisi 3-4 sene sürdü. takıntı değil, her gün görünce kendince seviyosun işte, unutmaya fırsat olmuyo. geçen seneki platoniğimi artık görmem imkansız olduğu için unttum. bana ümit verip yaza doğru sevgili yapınca gözümden düşmüştü zaten ama bazen bi şarkı çıkıyor, ah ah dedirtiyor. insan zaman geçtikçe kötü anılarını değil iyilerini hatırlıyor malesef :)


  • olutaklidi  (31.03.16 21:35:21) 
1 kez oldu 3 ay sürdü


  • Alt4y  (31.03.16 21:36:47) 
daha kötüsünü söylüyorum karşılıklı sevişip sonra bi tarafın sevmeyi bırakması diğerinin çük gibi kalması. işte bu daha kötü.


  • shotgunwoman  (31.03.16 21:49:24) 
Daha once bu konuyu buralarda anllattim galiba. Gizem vardi bi meshur gizem. Beni gorenin ilk onu sordugu gizem. 30 ekim 2012 ilk kez gordum karsimda. Allahim boyle bir guzellik yok. Ben hic ilk goruste asik olmadim. Bu kizla ilk goruste evlilik meraklisi erkek oldum. Heryerde herseyde gizem. Bir gozler var 10sn araliksiz bakamiyorum. Yaninda sacmaliyorum. Isi gucu biraktim bununla konusuyorum surekli. Kiz da konusuyor hani. Sakalar girgirlar. Ikinci bulusma kartal da. Defalarca aradim mesajlar donen yok. Dedim bulusma 15de o saate kadar uyanir gelir. Zaten ona yakin olsun diye kartal'da bulusuyoruz. Saat kaca kadar bekledim hatirlamiyorum. 6 gibiydi. Uyuyakalmisim kusura bakma dedi. Gizem ben senin nasil kusuruna bakarim? Bakmadim tabi. Yarin bulusalim soz gelicem dedi. Peki dedim. Ben sana nasil hayir derim gizem? Ertesi gun bulustuk. Allahim bu ne mutluluk. Ilk kez boyle seyler yasiyorum sanki. Elim ayagim bir baska. Hala gozlerine bakamiyorum. Kocaman kocaman bakiyor. Ne oldu nasil olduysa aksam oldu. Duraga yuruyoruz. Tutam yar elinden dedim. Yok elini cekti. Dedim gizem ben seni seviyorum. Askere gidiyorum senin de okul var zaten donelim evleniriz. 5 ay zaten 17 mayis 2013 gelis tarihim. Sen iste 1 haziranda sizdeyim. Tamam mi tamam. Tamam di mi gizem? Bir daha telefon acar mi gizem? Dedim son kez goruselim bak gidiyorum. Git dedi. Delikanli adamiz oyle kiz istemiyorsa pesine askinti olmayiz. Askere telefonu goturnedik. Kimi arayacaktik ki? Gizem yokken. 26 aralik 2016 acemilik bitti. Izmirdeyim. Ispardaya gidecek yol yok. Ilk is internet kafeye gittiim. Facebook ta numarasini yazmisti. Oradan bulup aricam dayanamiyorum. Izmir cankaya bilmedigim bi cadde. Telefon kulubesi. Telefon kulubelerinin bu kadar guzel oldugunu hic dusunmemistim. Aradim. Caldi. Beni duydu. Kapatti. Soyledigine gore taniyamamis. Ben sana inanmaz miyim? Dogrudur be gizem. Otel odasina geldim. Komiden telefonunu istedim. Gizem benim yuzume telefon kapatmis olamaz. Aradim. O da ozlemis beni ama boyle olmasi da gerekiyormus. Isparta da beni mutlaka arayacakmis. Bekleyecek de beni. Oyle soyledi. O sirada radyoda ismini bilmdigim bi hatun ecnebice birseyler diyor ama kesin benim askimdan bahsediyordu. Ben hissettim.
28 aralik 2012 isparta. Dedim uc gun bekleme suresi. Hem beni unutmasin hem de ozlesin. Makul bir bekleme suresi.
31 aralik 2012 aradim. Taksim e gidecekmis iki gozumun cicegi. Git tabi dedim dikkat et kendine de. Son gorusmemiz oldugunu bilsem daha farkli konusur muydum? Konusmazdim be gizem.
Cok zaman gecti. Yat dediler yattim. Kalk dediler kalktim. Hicbirsey zor gelmedi. Cok ayrilik sarkilari caldi. Turk filmlerinin yari absurt senaryolarinda huzunlendim. Cok ahmet kaya cok cengiz kurtoglu gordum kendimi. Ucurtmami vurdular. Sevmek kim sen kimsin dedim cokca. Sana hediyeler dusundum. Param yoktu ama bulurum gizem. Kiza tutun tablasi alinir mi gizem? Ben sana alirim gizem. 21 nisan 2013. Gizem'den aylardir haber yok. icim disim gizem kesmis. Kor mu bana gizem? Isparta darica kac saat ki gizem? Gel desen gelmem mi gizem? Gelirim gizem. 21 nisan 2013 gizem. Iliski durumu yapmissin karsim. Alp; yakisikli cocuk allah icin. Cok guzel guluyor. Sen de cok guzel gulmussun omzunda gizem. Allah mutlu etsin gizem. Ben senin kotulugunu ister miyim gizem? Askerlerle dolu bi internet kafede agladim ben gizem 24 yasinda. Agladim, agladim cocuklar gibi. kislaya nasil dondum bilmem gizem. Sen de bilmezsin gizem.
Unuttum seni gizem. Biz bir kiz icin kendimizi heder etmeyiz. Delikanli adamiz. Tahir var sen tanimazsin gizem. Sisle de cevahir in onunde starbucks var sen bilirsin gizem. Oturduk ordan burdan konustuk. Laf sana geldi gizem. Harbi bi gizem vardi ne oldu ona gizem? Seni sana sorarim gizem. Haziran 2014. Bir yil olmus be gizem ben geleli. Az mi stalkladik seni? Cok pis gaza geldim gizem. Iliski durumun yok gizem. Ben seni unutamadim gizem. Beni hatirladin mi gizem? Hatirladin degil mi? Ben hala seni seviyorum. Musait oldugun zaman goruselim mi gizem? Gizem sen neden musait olmuyorsun. Umraniye darica kac saat gizem? Sen hic musait olamadin ama ben senden hic suphelenmedim gizem. Arkadas es dost ana baba evlen evlen diyor. Senden ses yok be gizem. Sen bilmezsin zeynep var nasil guzel kiz. Beni onunla tanistirdilar sag olsunlar dusunurler beni. Ogun telefonda agladim gizem hatirlarsin. Elin kizi vakit buluyor da senin nasil vaktin olmuyor? Acidin galiba. Bulustuk. Zamani karistirdim. Ramazan gunu. Sicak beynimde. Oruc kafama vurmus ne isim var benim kartal'da? Gizem var be ucunda. Geldi. Salvar benzeri birsey var ustunde. Sade bi bluz kahve tonlari. Gozlukleri oyle bir hava katmis ki sen kendini gorsen inanamazsin gizem. Burnunun ucunda kucucuk benin kahvenin en guzel tonu olmus gizem. Kor olasi kader aglarini ufka ordu. Gunes batmak uzere. Gizem gidiyor musun? Ellerini tuttum sicacikti. Bir punduna getirip agzini optum. Allah gunah yazmasin. Hani kor opersin ya elin sobaya deger ya oyle oldum iste. Sarhos oldum gizem. Ramazan gunu sarhos oldum. O aksam pek yazmadin. Sonraki gun daha da az vaktin olmaya basladi. Sonra daha da az. Artik telefonlari da acmaz oldun. Kuplere bindim gizem. Bilmiyorum fark ettin mi sinirden agladim. Kendimi dusurdugum hale agladim. Bir avuc gozyasi geldi elime gizem. Aylar gecti heryerde herseyde gizem. Gene iliski durumu yapmissin at hirsizinin tekiyle. Oyle olsun be gizem. Bu beni cok sasirttti. Allah mutlu etsin mi gizem? Etsin be gizem. Senden kiymetli mi benim canim? Sana gelecegine bana gelsin.
Aylar gecti ne oldu ne bitti ben gizemsiz nasil olmedim? Bilmiyorun ama acidan gozyasindan ozlemden kimse olmuyormus onu anladim. Tesekkur ederim gizem.
Bilinmeyen bir numara. Ne yapiyorsun? Ne yapayim gizem. Ayni bea. Sen de ne var ne yok? Nisanlaniyorum erhan. Bulusalim mi? Ben sana nasil hayir derim gizem? Ben de bilmiyorum ama dedim gizem. Bulusmayalim seninle. Sen ne cesit bi orospusun gizem? Neyse taa kimse yazmamisken baslamistim. Uzun oldu. Evlendi bi daha aradi bulusmadik. Bos isler kanka bulasma sevilmeden sevmeye.
  • allah yazdiysa bozsun  (31.03.16 22:28:19) 
1 kez bir kaç aylık acı tecrübe.


  • Karaliktaki Hayalet  (31.03.16 22:31:17) 
@Allah yazdiysa bozsun,bu nasil bir hikaye abi yaa remen bitmesin istedim okurken.


  • brnbrs  (31.03.16 23:43:28) 
en son yirmili yaşlarımın başlarında karşılıksız sevmiştim.Sonra hiç başıma gelmedi.

Tek hatırladığım şu: dinlediğim şarkılar çok daha güzel oluyordu. Başka ilişkilerde kavuşunca şarkılar o zamanki kadar güzel olmadı sonradan.
  • turkuaz  (01.04.16 00:05:22) 
Karsiliksiz, karsi tarafin beni, benim onu sevdigim kadar sevmedigi fln oldu. Ama sonra gordum ki, senin eh iste sevdigin biri ama seni cok seven biriyle de olmuyor. Yani ikinci secenek gibi olacagina ilkini tercih ederim. Esit sevme diye bir sey varsa o olsun tabii :(


  • yuzır  (01.04.16 00:18:14) 
olma mı bro, buraya yazmaya bile elim varmadı.


  • mirty  (01.04.16 00:35:16) 
geldi. gelecekteki her şeyi de etkilediğini düşünüyorum bunun nalet olasıca.

onu geç herkesten ay cok takıntılısın çok abartıyorsun tepkileri alıyordum. sonra abarttıgıma inandım gecti bitti. meğer herkes yasamıs cevaplara bak
  • noisette  (01.04.16 00:40:33) 
maalesef. hadi ilki ilkokul da şu an olanın dizisi çekilir.

sevdiğim kızla aram iyiydi, araya yaz girdi falan yazmadım iletişimim koptu. aptallığımdan elimden kaydı kız, kopunca açıldım reddetti. şimdi de en yakın arkadaşımla beraberler. gördükçe içimden bir parça kopuyor ama gülmekten başka bir şey gelmiyor elimden. gülüyorum ama içim de kanıyor aynı anda. başka hoş bulduğum birisi var 2-3 haftadır, onun tek mesajına her şeyi bir tarafa bırakabilirim bi de öyle bi durum var. tabii ki yaşanmayacak gerçi. :(
  • utepils  (01.04.16 01:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.