[]

Ankara da yaşayanlar a soruyorum

Evet arkadaşlar, nasıl zaman geciriyorsunuz?

Memnun musunuz? Hafta sonları AVM disinda neler yapılabilir?

Ankaraya yerleseyim mi? Aslen ankaraliyim ama 10 senedir aile ziyaretine gidiyorum anca. O sebepten soruyorum.

 
ben haftada 1-2 kere arkadaşlarla oturup içerim bestekar-tunus civarlarında. havalar güzelse göle gidip içeriz. meyhanede rakı içeriz. bunlar yetiyor. yani nerede olduğundan çok yanında kimlerin olduğu önemli benim için. mekan da çok leş olmasın tabi.


  • cekilmis gayfe  (31.03.16 18:08:45) 
memnun değilim yerleş.


  • her gece aç  (31.03.16 18:16:34) 
Çevren varsa güzel yoksa yaramaz, ben izmir'deyim 4 senedir. Ankara'daki arkadaşlarım çok iyi olduğundan dönmeye çalışıyorum yoksa donmezdim.


  • mirty  (31.03.16 18:27:00) 
Süfer bir şehir, taparım. Yerleşmek istiyorsan eğer hangi şehirden geldiğine göre değişir. İstanbulluysan gel, yoksa gelme. Güvenlik olarak bok gibiyiz.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (31.03.16 18:50:19) 
antalyadayım, ama burda da deniz kum o kadar yani, turistlere yönelik bir şehir, boş geliyor biraz.


  • nucleon  (31.03.16 18:57:54) 
annesi antalyalı ama doğma büyüme ankaralı biri olarak söylüyorum manyak mısın antalya bırakılıp ankaraya gelinir mi? ankara leş bir şehir oldu iyice ne güvenlik var ne bişey. önemli olan çevren. antalyada arkadaşların vs varsa kal orda bence


  • shotgunwoman  (31.03.16 19:05:14) 
Antalya'ysa değmez, gelme. En sonki patlamanın sesi hala kulağımda amk, o gün Antalya'daki tek kalan arkadaşımın evine taşınıp okulu da oraya mı alsam diye bile düşündüm.

Antalya'da sahilde yaptıklarını burada köprüde Kurtuluş Parkı'nda falan yapıyoruz, çok bir farkı yok. Gelme özetle.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (31.03.16 19:18:24) 
günde 3 litre kola içen adam, shotgunwoman gelme yahu, burayı çok sever,im ama şuan güvenli değil, insanlar dışarı çıkmak istemiyor.


  • geçerkenugradım  (31.03.16 19:31:05) 
ısparta'ya git ankara'ya gelme. bu kadar söyleyeyim.


  • sen de git sen de unut  (31.03.16 19:35:28) 
Ama tüm aile de Ankara da. Öyle de bir durum var


  • nucleon  (31.03.16 20:12:23) 
Memnun muyum, kısmen.

Yani şehir çok güzel değil. Daha doğrusu yapılacak pek bi şey yok. Takılacağın mekanlar, gideceğin sinema da dolayısıyla belirli. Bi' de ben sorun çekmiyorum ama çoğu insan ulaşımdan sorun çekiyor bence. Toplu taşıma öyle her saatte yok. Alternatif az, taksiler pahalı.

Ama kafa dengi çevren varsa, seni bi' süre idare eder bence.

Ne istediğine/beklediğine bağlı açıkçası.
  • misir curcunasi  (31.03.16 20:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.