[]

İşsizlik maaşı alan var mı?

Sorum şu bir altı ay kadar daha yatacak bu maaş bana ama ben şu an yurt dışındayım üç aylık periyotlar halinde geleyim diyorum türkiyeye çünkü emin olmamakla birlikte ptt de bir kadın bana üç ay sonra almazsanız geri iade ediliyor dedi. Kimisi altı ay diyor.Bu konu hakkında ciddi bilgisi olan var mı acaba?




 
3 ay bile degil. ay ay cekmen lazim. hatta her ayin 10'una mi 12'sine mi ne belli bir taihe kadar cekmen lazim. yoksa yaniyor. bir sonraki aya devretmiyor. ben de yurtdisinda yasiyorum. babama noterden vekaletname verdim her ayin basinda gidip cekiyor.


  • ezeriko  (31.03.16 14:56:54) 
Ben iki ayı birleştirip almıştım, sorun olmamıştı.


  • arockm  (31.03.16 15:18:32) 
Üç ay çekmedim bişey olmadı. Altı ay aldım maaş aldım sadece iki kere çektim. Üç aydan fazla kalınca ne olur bilemem.


  • Neyazayım  (31.03.16 22:26:08) 
Hangi tarihlerde aldınız o lazım bana herkes bişi diyor çünkü


  • rhoda  (01.04.16 10:09:17) 
hazirandan bu yana babam aliyor vekaletnameyle. 10 ay baglanmisti. demek ki mart itibariyle bitmis oldu :(


  • ezeriko  (01.04.16 11:22:14 ~ 11:23:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.