[]

Yurtdışından ayakkabı siparişi verilebiliyor mu?

Zehirli ayakkabı muhabbeti nedeniyle yasaklanmış mıydı, ek vergi mi gelmişti, bir şeyler olmuştu galiba.. Nedir son durum bilen var mı? 75€ altında olunca sıkıntı çıkar mı yine de?




 
Ben de bunu merak ediyorum. Arama yapınca bir yerde ayakkabıya vergi kalktı diyor bir yerde kalkmadı ne alırsan al 70 lira ödeyeceksin diyor.


  • jazzabel  (31.03.16 12:30:29) 
benim en son bildiğim 2 çiftten fazla ayakkabı gelmiyordu, fiyat ne olursa olsun.


  • cekilmis gayfe  (31.03.16 12:54:09) 
Amazon'dan falan alırsan gelir, diğer sitelerde de Türkiye'ye gönderiyorlarsa sorun çıkacağını sanmıyorum.


  • i was made for you  (31.03.16 12:55:29) 
geliyor, vergisini verip teslim alıyorsun.


  • sayns  (31.03.16 13:01:46) 
2 hafta önce amazondan aldığım ayakkabım geldi, 68 dolardı herhangi bir sorun çıkmadı anında teslim ve vergi ödemedim


  • thevalentino  (31.03.16 13:05:19) 
Eylül 2015 itibari ile o vergi olayı kalktı arkadaşlar. Sadece kendinize aldığınız sürece (yani işi ticarete dökecek kadar çok almadığınız sürece) vergi ödemezsiniz. Gümrük sınırı olan 75€'u geçerseniz de gümrük vergisi ödersiniz her üründe olduğu gibi.


  • aylakadam  (31.03.16 13:41:18) 
geçen ay şunu aldım 1 haftada geldi, gümrük vergisi ödemedim.

www.amazon.com
  • halitkin  (31.03.16 14:15:00 ~ 22:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.