[]

Kısa Süreli/Taahhütsüz Adsl/İnternet Tavsiyesi

Sevgili duyuru sakinleri,

5-6 ay kadar sonra çok büyük bir ihtimalle oturduğum evden ve/veya (küçük bir ihtimalle) şehirden taşınacağım. Bu durumda olsanız evinize hangi interneti bağlatırdınız ?

Şimdiden çok teşekkürler.

 
en iyi f/p oranı olanı, kaldığın yerin altyapısını da bilmiyoruz hacı,
uydunet altyapın var mı, fiber mi geliyor, ttnet'in adsline kalmak mı zorundasın,
hangi interneti seçeyim kısa süreli bana biraz gereksiz geldi, ne kadar hıza ihtiyacın var?
insanların hepsi tahahhütle kullanmıyor,
taşınacağın şehirde aynı altyapıyı bulabileceğin ihtimali niye yok? tahahhütü oradaki evine de taşıyabilirsin falan.

dediklerini bi daha düşün karşimm
  • metket  (30.03.16 23:55:20) 
@metket, bulunduğum yerin altyapısını bende bilmiyorum henüz, yeni taşındım kısa süreliğine. gittiğim yerde de ne olacağını tabi ki bilemiyorum. Öyle aman aman hızlara ihtiyacım yok, en basic 16 yada 24 mbit'e kadar olan internet bana yetecektir muhtemelen. işte sormak istediğim de bu, taahhüt oraya taşınabiliyor mu, taşınırsa tekrar masraf oluyor mu gibi gibi.


  • tss  (30.03.16 23:59:50) 
tahahhüt tabi ki taşınabiliyor,
girdiğin apartmanda giriş tarafına bir bak bakalım, superonline , uydunet ot bok yazıyor mu, bir komşu bul ona sor,
telekom'un sitesinde cadde sokak mahalle kapı numarasına kadar arama yapılabiliyordu galiba onlara bak,
evinde ne olduğunu bilmeden bizim burdan yapacağımız bişey yok :/

tahahhütü ise götürebiliyorsun evet, gideceğin eve de ona göre bakarsın, sorun çıkmasın istemiyorsan ttnet bağlatırsın, telefon gitmeyen ev yok çünkü.
  • metket  (31.03.16 00:04:53) 
Ya şu kablosuz ağ kurup internet dağıtanlar var. Akk yok, 40 lira civarı. İstediğin zaman sonlandırıyorsun. Fixnet, halknet aklımda kalanlar. Benzerleri de vardır. Ama hiç kullanmadım, iyi araştır. Ben de almayı düşünüyorum.


  • cemiyetin unlu simasi  (31.03.16 02:10:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.