[]

işe giriş evraklarında psikiyatr

da var. onun da onayı lazım. yalnız ben antidepresan falan yazdırıp alıyodum asm'den.

1: görür mü özel hastanedeki psikiyatr.
2: görürse not düşer mi
3: bu işe girişte sıkıntı yaratır mı
4: görmezse ben konusunu açmıyim dimi.

all my best

 
siz bir şey yazmayınca ben de tırstım tabi ciddi ciddi.


  • brad pitt  (30.03.16 22:45:54) 
kesin bilgisi olan arkadaşlardan da cevap gelirse sevinirim.


  • brad pitt  (30.03.16 23:11:46) 
işi ve konuyu bilmeden bir insanın nasıl bir kesin bilgisi olabilir ki :)


  • cursor  (30.03.16 23:16:07) 
iş bilgisayar üzerine. konu da psikolojik destek amaçlı antidepresan kullanımı var.


  • brad pitt  (30.03.16 23:20:42) 
Bence göremezler. Bir de iş başvurusuysa hiç bakmıyorlar bile. Ben de bu gün rapor çıkarttım özelden, monosit baya yüksek olmasına karşın doktor hiç bakmadı bile. Yine de şüphe kalmasın dersen E nabız da hasta bilgilerini doktorların görmesini engelleyen bir bölüm var. Onu aktif hale getirisen muhtemelen göremezler.


  • captain knuckles  (30.03.16 23:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.