[]

Iphone 3S'te Itunes hatası

arkadaşlar telefonum bozuldu arkadaşımdan emaneten bir iphone 3s aldım. arkadaşımdayken gayet normal açılan çalışan bu makine ben eve getirip şarj ettikten sonra bir garipleşti.

Şimdi açma tuşuna basıyorum elma amblemi çıkıyor ondan hemen sonra bir kablo işaretiyle birlikte İtunes yazısı çıkıyor ve bir süre sonra telefon kendiliğinden kapanıyor. Hiç başınıza böyle bir şey geldi mi ? İşin kötüsü telefonu ben bozmuşum gibi oldu şimdi :/


 
bozulmadi. telefonu bilgisayara baglayin, itunes gerekli yonlendirmeyi yapacaktir :)


  • fakyoras  (30.03.16 21:53:30 ~ 21:53:54) 
Telefon kapandı anladığım kadarıyla bu logo meselesinde takılmadan önce.

Eğer telefon yurtdışından geldiyse çözüm biraz karışık olabilir. Türkiye'de bir operatörden alındıysa iTunes işini görür gibi.
  • an engineer  (30.03.16 22:06:44) 
Bahsettiğin cihaz 3GS ise 3GS'lerin bazılarında tethered jailbreak diye bir hadise vardı. Jailbreak yaptıktan sonra telefonu kapatmamak, şarjı biterse tekrar jailbreak yapmak gerekiyordu. Öyle bir durum varsa sahibi biliyordur zaten.


  • zombi  (31.03.16 09:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.