[]

Zenci erkeklerin sesi çok seksi değil mi?

Miguel, Stromae, Drake, Asap Rocky.... "Oha adamın ne seksi sesi var" dediğim herkes zenci çıkıyo. Bi farklılık var, beyazların sesi böyle olmuyo. Zenci gırtlağı mı ne diyollar buna ya.




 
evet farklilik var. net anlasilyior dinlerken gormesen bile.


  • bohr atom modeli  (30.03.16 17:58:15) 
sadece erkek değil kadınların sesi de daha farklı(olumlu anlamda). zenci gırtlağı dedikleri şey.


  • kuzey li  (30.03.16 18:09:09) 
heteroseksüel erkeğim ama şimdi "seksi" deyince bi adam seksi mi değil mi onu ayırt edebilirim diye düşünüyom. zenci erkeklerin sesi etkileyici, farklı ama "seksi" değil. bu konuda beyaz erkekler daha iyi bence. zencilerde zik var affedersin. sesleri de çok iyi ama seksi değil bence. yani şimdi hiçbi zencinin sesinin till lindemann'ınkinden daha seksi olduğunu söyleyemezsin di mi. öte yandan pantulu indirdiğin zaman işler değişebilir. o kısmıyla ben çok ilgilenmiyorum, hanımefendiler şeyapsın o kadarını.


  • der meister  (30.03.16 18:13:09) 
@Meister heteroseksüel KADINIM ve ben seksi diyorum dolayısıyla your argument is invalid....


  • ambrosia  (30.03.16 18:16:54) 
@der mesiter heteroseksüel bir kadın olarak savına bende katılmıyorum. sesleri bir hoş oluyor siyahilerin. ayrıca o senin dediğin abinin sesi pek ahım şahım değil. rock sevmez birdirdi.

ambrosia +1
  • kuzey li  (30.03.16 18:20:57 ~ 18:21:28) 
kesinlikle çok seksi! ama düzgün bir diksiyonla tabi.


  • reptillia  (30.03.16 18:23:53) 
Zencilerin sesi farkli ama bana seksi falan gelmiyor. Begendigim, seksi buldugum tum sesler beyaz erkeklere ait.
Kadin sesleri icin de aynı.

  • stavro  (30.03.16 19:10:14) 
rapçiler konu alınmış ama siyahi cazcılara değinilmemiş. seksapalite anlayışına göre değişir


  • hasmetizm 2046  (30.03.16 19:15:01) 
YA ERKEKLER NIYE GELIP YOK SEKSI DEGIL DIYE TATAVA YAPMIŞ. Siz zaten seksi bulmayın abi, allahın niggasını seksi bulup napıcaksınız?


  • ambrosia  (30.03.16 22:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.