[]

4x4 araçlardaki ikinci vites ne işe yarıyor?

öyle duruyo orda ne için bu?




 
4x4 için işte.


  • accorbite  (30.03.16 17:38:12) 
"4x4 için işte." derken diferansiyel kilidini kastetmiştir zaten arkadaş büyük ihtimalle. diferansiyeli kilitledin mi 4 lastik aynı anda hareket eder. o yüzden patinajı engellemiş olursunuz. diferansiyeli kilitlemezseniz 4 lastik birbirinden bağımsız oluyor. yani örneğin sadece sol ön lastik çamura girerse sadece o patinaj çekip, diğerleri sabit durabiliyor. bunu gördüğümde şok olmuştum. işte o vites diferansiyeli kilitlemek için.


  • himmet dayi  (30.03.16 18:48:43) 
Difransiyel kilidi, arazi vitesi veya 4x4, 2x4 şeysi olabilir. Aracına göre değişir.

Bazı şehir için kullanım için üretilen SUV'lar normalde 2x4 tabir edinlen önden çekişli modda iken arazide 4x4'e geçiliyor.

Defender, Niva gibi harbi off-road araçlar sürekli 4x4 oluyor. Bunlarda da arazi vitesi (düşük devir yüksek tork) ve difransiyel kilidi oluyor. Niva da üç vites kolu var mesela.
  • zombi  (31.03.16 10:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.