[]

Yüzümde tüylenme olustu

hormon dengesizliklerimden ve bir hastalığımdan dolayı vücudumdaki ve yüzümdeki ince tüyler uzadı, kalınlaştı, göze batar hale geldiler. (erkek sakalı gibi değil ama rahatsız ediciler)
kuaförüm sürekli gel lazer yapayım yüzüne diyor fakat ben güvenemiyorum.hem bazı yerlerde yüzdeki(yanak- çene -favori- dudak üstü) tüyleri lazerin cogalttigini okudum. İğneli de küçük delikler şeklinde iz bırakabilirmiş.

bu durumda ben yüzüme ne yaptirmaliyim? lazer mi İğneli mi?
ilac veya hormon kullanamayacagim bide ve bu aldirdigim kıllar geri cıkar mı ilac kullanmadigim icin?

 
bence bi cilt doktoruna gitmelisin. lazer tarzı şeyleride cildiyeciler yapıyor en azından hekim gözetimnde olmus olur.


  • all girls dream  (30.03.16 17:23:42) 
lazer yüzdeki tüyleri çoğaltıyormuş evet. kadınlar kulubunden bildiriyorum. hormonal bi sorun varsa bu tüylerin tekrar çıkması, başka yerlere de yayılması olası bence. doktorlarla çalışan yerlere gidin bence. sadece güzellik uzmanı çalışan bi yer olmasın yani.

sözlükten kirlikedi yüzüne iğneli yaptırıyordu. ona özelden mesaj atmayı deneybilirisin. ilgili başlıkta tecrübelerini de yazmıştı hatta.
  • elorelia  (30.03.16 17:29:36) 
hormon tedavisi olmadan epilasyon yaptırma


  • sta  (30.03.16 18:10:07) 
Yüze lazer değil iğneli tavsiye ediliyor. Ama önce doktora gitmelisin, tüylenmenin nedenine göre bir tedavi belirlerler, yoksa yeniden çıkıyormuş.


  • 1a2b3c4d  (30.03.16 18:33:26) 
yuze uygun bi agdayla alip sonra tuyleri azaltan o the eczanelerde satilan serumlardan uygulayabilirsin.


  • shotgunwoman  (30.03.16 18:49:11) 
(the otocorrect olmus :D mobilde editleyemedim)


  • shotgunwoman  (30.03.16 18:49:44) 
yüze aman lazer yanastırmayın, aman diyim.

sadece iğneli olur.
  • galandar kostumu  (30.03.16 21:15:26) 
@galantar kostumu, niye çoğalıyor mu? yoksa zararlı mı?

İğneli deneyimi olan varsa mesaj atabilir mi
  • ferdinand griffonn  (01.04.16 23:58:41) 
ben cogalttıgına inanıyorum, eger baska bi sebeble çakısmadıysa ben vucuduma lazer yaptırdıktan sonra yuzumde ve vucumdaki ince tuyler kalınlastı. orda calısan kadın da bunu dogrulamıstı. iğneliyi duzgun yere yaptırırsan iz bırakmaz, zaten önce deneme icin bi alana yaptır. cildin cok kötü reaksiyon verirse devam etmezsin, ama gunes bakımını duzgun yaparsan hiç bi sıkıntı olmaz. biraz gec kaldın ama, yazdan sonraya bırak derim. kesinlikle günesten cook iyi korunması lazım igneli ep bolgesinin.


  • galandar kostumu  (02.04.16 03:51:42) 
biraz tüylenme var diye yüzüme lazer yaptırmıştım. o tüyler bildiğin kıl oldu, olmayan yerlerde de kıllar çıktı. baktım baş edemiyorum iğneliye başladım. çok tavsiye ederim, beni kurtardı resmen. yüzümde delik filan da olmadı. hatta sabredebilsem vücuduma bile lazer yerine iğneli yaptırırım ama çok zor. kesinlikle lazer yaptırma yüzüne, ben ettim sen etme, cidden rezil ediyor çünkü.


  • şubatsonrası  (02.04.16 09:35:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.