[]

çalınan araba ve kasko işleri

olay bir tanıdığın başına geliyor. istanbul'daki evlerine hırsız giriyor. 3 tane araba anahtarını alıyor, beğendiği arabayı alıp diğer 2 anahtarı kaldırıma bırakıp gidiyor. çalınan arabayı satmayı düşünüyordu zaten 46 bin 500 liraya, araba çalınınca kaskodan 56 bin lira aldı.
bizde bir seat var şimdi alıcı bulamıyoruz. böyle çaldırsak mı bizde onu :) kasko işleri nasıl yürüyor?



 
tabi canım çok mantıklı. mektup yazarız size:)


  • dahili meddah  (30.03.16 16:04:33) 
don-atlet de getirin :)


  • cekilmis gayfe  (30.03.16 16:08:05) 
şaka bir yana çok tehlikeli işler bunlar. avukat olarak söylüyorum bu arada. birebir aynı olmasa da kaskodan sizin gibi para almak için aracının terör eylemleri sırasında yandığını iddia eden bir şahıs da şahsen olmasa da gıyaben tanıyorum. cezevinde kendisi. don sıkıntısı yaşamıyormuş en azından:)

her yerde kamera var artık. polis ifadesindeki her ayrıntı sigortanın kurnazları tarafından didik didik inceleniyor. öyle kusursuz bir kurgu yazabilecekseniz bu işlerle uğraşmayın, daha büyük vurgunlar yapabilirsiniz:)
  • dahili meddah  (30.03.16 16:13:12) 
Piyasası 46 bin olan araca kasko 56 bin vermez. Sigortacılar saf değil öyle,


  • Fritz-X  (30.03.16 16:47:38) 
anahtarla çalınan araca kaskonun para vermesi enteresanmış.


  • orpheus  (30.03.16 17:53:46) 
yemin billah mı edeyim dostlar? 56 lira para aldı adam.


  • cekilmis gayfe  (30.03.16 18:19:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.