[]

İşyeri için tv önerisi ?

Selamlar.

İşyerim için şu tvyi almayı düşünüyorum.

urun.gittigidiyor.com


Bu tv monitör tv midir ? Monitör tv olsa normal tvye nazaran dezavantajı var mıdır?

Misal şu linktekinde
urun.gittigidiyor.com

Aynı ürün gibi ama burada monitör tv diye yazıyor. O zaman ilk verdiğim linkteki monitör tv değil midir ? Bunu özellikle sormamın sebebi internette bazı arkadaşların monitör tvlerin normal tvlere göre daha az performans sergilediği ile ilgili açıklamaları.

 
Ürün performansı sizin performansı nasıl tanımladığınız ile alakalıdır mesela smart tv özelliği sizin için bir performans kriteriyse düşük performanslı olur monitör tvler. Dezavantaj sayılmaz bence günümüzde fakat anten girişi yoktur monitör TV'lerde.


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.03.16 12:41:41) 
ikisinin de açıklamalarında anten ve scart girişi olmadığı ve smart tv olmadığı yazıyor, yani ikisi de söylemiş monitör olduğunu.
ben evde lg42nb5xx serisi smart monitör kullanıyorum, performansında bir fark yok tv olanlara göre. işlemcileri ve bellekleri pek farklı değil, sadece tv (dvb-s2&dvb-t2 vb.) tunerleri ekleniyor tv olana.

  • gkhncnzdgn  (30.03.16 13:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.