[]

dubai'den alınan iphone'un garantisi

dubai'den alınan bir iphone'un garantisi türkiye'de geçerli midir, bilgisi olan var mı?




 
Değil diye biliyorum. Avrupa dan alınanlar geçerli oluyor ama mesela Amerika dan gelenler de garanti kapsamında olmuyor. Kıtasal bir ayrım olabilir öyle olursa geçerli olmaz.

Not: note4spor
  • gozu acik sevisen yahudi  (30.03.16 12:43:18) 
aynı kıtada geçerli diye biliyorum asya'da onlar da 1 yıl süresi var fakat dikkat etmen gereken nokta factory unlock durumu sim-free olan modelden alman lazım ki burada çalışsın.ben 3 sene önce sim free singapur'dan gelme bir model almıştım dubai'den deira diye bir elektronik dükkanı ağırlıklı bir bölgeden.pasaport kaydı yaptırıp kullandım hiç sıkıntı yaratmadı.


  • copten camurdan adam  (30.03.16 13:25:04) 
Deira'dan alacaksan dikkatli ol. Ambalaja aldanma. Kutuyu actirip telefonu incele. En onemlisi kutu uzerindeki imei ile telefonunki tutuyor mu diye bak. Sonra da imei numarasini apple selfservice'den kontrol et.

Refirbished, tamir gormus ikinci el cihazlar cirit atiyor deira'da.
  • brkylmz  (30.03.16 13:31:25) 
Değil. Avrupadaki 1. Dünya ülkelerindeki (ingiltere almanya isviçre gibi) ülkeler geçerli. Örneğin amerikada da belirli nir seri vardı galiba onlar geçerliydi. Şu linkten aldığın telefonun türkiyede garantisi var mı imei nosundan kontrol edebilirsin:
checkcoverage.apple.com

  • filipis  (30.03.16 15:26:24) 
oradan alinanlarda arıza cikma olasiligi cok yüksek.


  • for the record  (30.03.16 16:00:40) 
teşekkürler


  • anarchiste  (31.03.16 01:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.