[]

Issız adam yaftası

Bir erkek ilişki istemiyorum, ihtiyaçlarım var ve bunları karşılamak istiyorum dediğinde neden hemen ıssız adam etiketi yapışıyor ki üzerine?

Kadınları zaten direkt gömüyorlar böyle durumlarda o konuya hiç girmiyorum.


 
1 aşırı genelleme mağduru olmak
2 erkeğin / kadının bunu dramatik bi şekilde, "ay kimseyle yakınlaşamam benim sorunlarım var, kendimi toplamam lazım, öpüşelim ama sarılırım da ama sevgili olamam ama aradığımda bulayım ama ay yok çok sorunluyum ben boşver" diye açıklaması.

ya ben ilişki istemiyom diyen insanla yukarıdaki gibi triplere giren insan arasında baya fark var.
  • freya  (30.03.16 11:32:26 ~ 12:10:02) 
Dürüst olamayan Meriçler yalakalık dışında başka çiftleşme yolu bilmiyor da ondan.


  • arnold schwarzeneger  (30.03.16 11:32:40) 
"ihtiyaçlarım var bunları karşılamak istiyorum" derse ne olmasını bekliyordu?

ilişki istemiyorum demek başka, o cümle bambaşka.
  • ayiadam  (30.03.16 11:38:33) 
Çünkü etiketlemek kolay, derine inmek, sebepleri sorgulamak zor. Birşeyin onlarca sebebi olabilir ama genelde herhangi bir durum büyük oranda tek birşeyle ilişkilendiriliyor.


  • harvey  (30.03.16 11:42:38) 
Bence asıl garip olanı sorgulamaya başlaman lazım yani bir insanı gerçekten sevmeden nasıl ilişkiye girebiliyorsun ya da daha doğrusu bundan ne kadar zevk alabiliyorsun hiçbiri gerçekten aşık olduğun biriyle ilişkiye girmenin yerini tutabilecek mi ?


  • Yaratıcı Nickli Helper  (30.03.16 11:50:47) 
Gelip bana "İhtiyaçlarım var ve bunu karşılamak istiyorum" diyorsa Issız adam demem odun derim ben. Daha başka cümlelerim de olur ama cevabımı silerler :D

Ha ama, x bir adam ilişki düşünmüyor etkilendiği kişiyle takılıyorsa beni bağlamaz. İlişki istememek de istememek de boş düşünceler. İstemiyorsundur biri çıkar istersin, istiyorsundur kimse çıkmaz beklersin vs.
  • lcha  (30.03.16 11:57:02) 
"ilişki istemiyorum, ihtiyaçlarım var ve bunları karşılamak istiyorum"
sen biraz yanlış anlamışsın olayı, bunu diyene yapıştırmıyoruz ki o etiketi. adam gayet dürüst yani "sevişmek için seninle beraberim" yerine kendince daha kibar ve karşısındakinin anlayabileceği bir ifade kullanıyor, sana hiçbir gelecek planı ve umut vermiyor.

  • Kovacic  (30.03.16 12:23:26 ~ 12:41:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.