[]

Bu saatte bilen cikar mi

Kpss ye basvurucam da. Buyuk ihtimalle benim bilgiler, mezun oldugum okullar, fotograf falan guncel degildir. Bunu duzeltmeden basvuru yapamam dimi. Nasi guncellicem. 1 gunde halledilecek sey mi. Yarin yapsam da 31 inde basvursam son gun.




 
Fotoyu nasi guncellicem hocam. Foto mu goturcem yanimda. Sinav koordinatorluklerine mi gidicem.


  • brad pitt  (30.03.16 02:58:19) 
bahsettıgınız işlemi bugun yaptım.öğrenciysenız öğrenci belgesi mezunsanız ise mezunıyet belgesı veya diplamayla ösym burosuna gıdıyorsunuz. 5 dk lık işlem. 3 tl alıyorlar.fotonuz guncel degılse ordakı webcam ıle cekıyorlar


  • fikir iscisi65  (30.03.16 03:05:21) 
Beyler cok tesekkur ederim.

İyice anlamak icin soruyorum. Sinav koordinatorlugu die sitesinde gosterilen adreslerden birine gidicem. E devletten cikardigim diplomalarim olacak. Kpss basvuru formum olacak. Param olacak. Ve bilgileri fotoyu guncelleyip basvurumu yapmis olucam, oyle mi?

Simav koordinatorlugubde sadece bilgi mi guncelleniyor yoksa basvuru da yapiluyor mu.

Bir de, kpss formunu doldurmada ekstra bi bilgi yazmak gereken bi kod falan filan var mi.
  • brad pitt  (30.03.16 03:14:17) 
listedeki herhangi bir yere gitmen yeterli.

bashettiklerin yeterli.

başvuruda yapıyorlar.

bana form falan doldurtmadı.sadece üniversiteyi ve bölümü sordu ve öğrenci belgesini aldı.
  • fikir iscisi65  (30.03.16 03:17:01) 
Cok tesekkur ederim.


  • brad pitt  (30.03.16 03:17:41) 
koordinasyon merkezi feci kalabalıktır. kılavuzda yazan başvuru merkezi liseler daha iyidir. kesinlikle son güne bırakmayın. bugün zaten gittiğinizde güncellerken başvuru da yapıyorsunuz. başvuru için 3 tl aldılar benden, form ve fotokopi için de (her biri için) 1 tl.

diploma fotokopilerinizi ve asıllarını götürün. fotoğraf orada çekiliyor. sonra da bankaya gidip kaç oturuma girecekseniz o kadar yatırıyorsunuz.
  • engiribord  (30.03.16 10:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.