[]

Bilgisayar açtırmayacak tablet arıyorum

www.samsung.com Şunun gideri var mı? Kaç sene daha kullanılır?




 
bilgisayar açtırmayacak tablet olmaz, olsa olsa ultrabook falan olur.
tabletle bilgisayarı aynı kefeye koymayalım lütfen.

  • metket  (29.03.16 23:48:36) 
bilgisayarı ne için kullanıyorsun?


  • sta  (30.03.16 00:21:41) 
aynı maksatla samsung tab a aldım, bir bt klavye ile 3 aydır bilgisayar açmıyorum. mümkünse kalemli tablet seç; not alırken falan acayip işe yarıyor.


  • babilbaligi  (30.03.16 06:59:43) 
@sta İş için. İşim dışındaki ıvır zıvır için kullanmak istemiyorum artık


  • razvan rat  (30.03.16 10:12:41 ~ 10:14:36) 
sta galiba kullandığın programları sormuş; ben sana tablette iyi çalışanlardan bildiklerimi yazayım.

word-excel
outlook-email uyg.
google drive
onedrive
spotify
play books
skype, cisco meeting,

bunları (afedersin) hayvan gibi kullanıyorum, tek sıkıntı klavyenin pilinin ayda bir falan bitmesi. saat 12ye geliyor, şarj %80. spesifik bir uygulama varsa yaz deneyeyim, ya da yeşillendir teamviewer ile kendin dene.
  • babilbaligi  (30.03.16 11:42:50) 
Bulabilirsen sm-p900 - 12,2 galaxy note bulmaya çalış. çok başarılı. bende mevcut şuan, a4 boyutlarında ve her işimi rahatlıkla yapabiliyorum. 32 gb hafıza olması da ayrı bir güzelliği.


  • şapşiko  (30.03.16 12:10:49) 
senelerce kullanmak istiyorsan ipad al


  • sta  (30.03.16 14:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.