[]

Media Mrkt Ürün Değişimi-İade (Everest sgm-x7 Gaming Mouse)

geçtiğimiz ay indirimli Everest sgm-x7 marka mouse'unu aldım. kullanan var mı bilmiyorum ama şöyle bir problemi var; sağ ve sol clikler arada bir tutukluk yapıyor. yani tıklıyorsun tıklamıyor. Sonra internetten araştırınca bu markanın genel sorunu olduğunu öğrendim. Oyun için kullandığımdan dolayı bu olay beni deli etti resmen.

Her neyse alalı 15 gün olmştu iadeye götürdüm.

"Normalde değiştiremeyiz, 14 gün içinde getirmeniz gerekirdi" dedi.

Bende "10 gün kullandım bişi olmamıştı, problem yeni oluştu. Yakınlarda da başka media market yoktu ancak bu zaman getirebildim" dedim.

Peki diyip değiştirdiler. "Ama bir daha getirirseniz garantiye gider" dediler. "o da ne zaman gelir bilemem 10-15 gün sürebilir" diye de eklediler.

İnternetten forumları okuduğum ve az çok bu moıuse hakkında bilgi sahibi olduğum için tekrar aynı sorunu vereceğini tahmin ettim ve oldu da. bu sefer 1 gün bile dayanmadan aynı sorun baş gösterdi.

şimdi ben ne yapmalıyım? gidince garantiye gidecek ama bu sorun teknik servis ile çözülecek bir sorun değil. genel mouse problemi. benim iade isteme hakkım var mı? biliyorum çünkü düzelmeden gelecek.

yada garantiye gidip geldi ve düzelmedi diyelim. peki o zaman para iadesi alabilir miyim? hediye çekine de razıyım. yeter ki şu mouse den kurtulayım.

 
farklı bir media markt veya farklı bir görevliye gidip ürünün kronik sorunu olduğunu ve para iadesi veya farklı bir marka/model bir mouse istediğini belirt.

kronik sorunun hakkında çok fazla sayıda bilgin olduğunu belirt, bence işe yarar.
  • metket  (29.03.16 20:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.