[]

Neler Yapsak? (ilişki)

merhaba millet, kız arkadaşımla bir sorunumuz var, benden kaynaklı bir monotonluk var ilişkide. bunun farkındayım. o istiyor ki paraşüte gidelim, at binelim, bisikletle şehri dolaşalım.
ben de bu tarz aktivitelerden hiç hoşlanmayan birisiyim ama farkettim ki kız arkadaşım cidden benim yüzümden durgunlaştı geçen zamanlar içinde, kızın hayat enerjisini bu asosyallik sevdam yüzünden emiyorum. artık istiyorum ki birşeyler yapalım, ne önerisiniz? şehir adana, sıradan bir büyükşehir işte. paraşütle giderdim ama yükseklik korkum var, at binmek de nerede olur nasıl olur bilmiyorum, ve varsa başka önerileriniz açığım, teşekkürler.



 
Parasutte zaten tek tek egitmenle ucuyorsunuz. Siz ucmak istemiyorsaniz kız arkadaşınızı götürebilirsiniz. Siz izlemnin keyfini cikaracaginizi söylersiniz.


  • balik kraker  (29.03.16 16:43:09) 
fırsat sitelerinde etkinlikler oluyor onları inceleyin.birebir fırsat alıp kullanmasanız da fikir olur.nerede ne var görürsünüz belki.günübirlik turlar falan oluyor.
çok uç şeylere gerek yok çıkın şehri gezin,şehrin yakınlarındaki başka yerleri gezin,film,konser ne olursa işte.doğa yürüyüşleri gruplarını araştırın.üniversitenin ya da belediyenin falan vardır çok keyifli oluyor.

  • aquarium  (29.03.16 16:46:29) 
doga yuruyusu ile baslayin. facebookta grupolar var, ortama girince zaten bir suru insanla tanisir fikir edinirsiniz yapabileceklerinizle ilgili.


  • jimicik  (29.03.16 16:49:34) 
otostopla türkiyeyi dolaşın. çadır kurun. couchsurfingle couchta kalın. gezin, görün. yurtiçinde bunları yaparken cebinizden o kadar az para çıkacak ki, şaşırıp kalacaksınız. sonra yelkenleri yurtdışına açarsınız. aerobiletten upucuz uçak biletleri fırsatları, backpackers hostelleri vs..vs.. iyi eğlenceler :)


  • rajaz  (29.03.16 17:23:28) 
O senin için yapmak istediklerini bırakıp durgunlaşmış, sen de onun için arada poponu kaldırıp aktivite yapmalısın. Ayrıca "comfort zone" denilen şeyden çıkıp bir şeyler yapınca bugüne kadar neden yapmadığını sorgulayacaksın.


  • r_u_h  (29.03.16 17:26:05) 
aa iyi en azından bencillik yapmıyosun. adana'ya hiç gitmedim kardeş napılır bilmiyorum ama ara bul bi şeyler, doğru yoldasın. hem belki sana da iyi gelicek, kendini olduğun gibi kabul etmek zorunda diilsin, keşfetmediğin eğlenceli yönlerin de olabilir yani.


  • snape i başından beri tanırım  (29.03.16 23:49:20) 
İnternetten at işini nerede yapacağını bulursun. Bir hafta sonu git işte, ne diye kafanda büyütüyorsun bu kadar?


  • arnold schwarzeneger  (30.03.16 11:06:03) 
ya tamamen korlemesine salliyorum. tahmin ediyorum pc basinda takilmayi oyun oynamayi filan seviyorsun. iste bunu kiz arkadasinla yapabilirsen mukemmel oluyor. elbette hatunla agr of atacak halin yok ama ne bikeyim, kendi yapmaktan hoslandigin seyu kixla yapabilirsin, o da severse super olur. ne bileyim guitar hero filan oynayin vs. bi de boyle dene.


  • beyteper canavari  (01.04.16 17:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.