[]

anasını satim webdenal'da chip para geçmiyomus ya

öyle yani bak gördün mü. ne kovalıyorum yalnız chpi para yatsın diye. hakkımız olan 3 senelik chip paranın tek senesini yatırmış akbank. 1 ay oldu uğraşıyorum hala kontrol ediyolar. lan tarih veriyom işte daha ne yapim.

webdenal en ucuzuydu ya. distribütör garantili hem de. geçmiyomus ama. napak?


 
ev eşyalarını sat.


  • difdiringi  (29.03.16 16:18:41) 
chipparayı napıcam olm o zaman? bunun geçtiği güvenilir bi site yer falan lazım.


  • brad pitt  (29.03.16 16:20:55) 
hızlıal olm


  • difdiringi  (29.03.16 16:23:27) 
thx for advice ama hızlıal çok pahalı. yani şimdi baktım. bimeks vb teknoloji mağazaları fiyatlarında satıyolar. webednal süperdi. 730 tl olan telefon hızlıal da 930 lira.


  • brad pitt  (29.03.16 16:26:21) 
ev eşyalarını sat.


  • difdiringi  (29.03.16 16:32:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.