[]

pegasus & yurt dışı

pegasus'u madrid uçuşu için kullanmayı düşünüyorum (aslında fiyat itibariyle düşünüyorum değil, zorundayım desem daha doğru olur), internette, özellikle de ekşi'de bir hayli kötü tecrübeler var. var mıdır burada pegasus ile yurt dışı uçan? rötar illa ki olur diye tahmin ediyorum ancak onun dışında herhangi bir problemle vs. karşılaşan? memnun kalan? bir de çok dolu oluyor mu pegasus'un yurt dışı uçakları, son günlere bıraksam bileti almayı, yer bulma sıkıntısı olur mu sizce? teşekkürler.




 
Hayatında uçağa binmemiş ekşiciler aşırı abartıyor, bir şey yok fazla normal uçak yani. Al gitsin.


  • roket adam  (29.03.16 13:56:00) 
sürekli uçuyorum bugün de uçucam bir problem yok. rötar için kimseye ihtiyacınız yok sitesinde gerçek kalkış varış saatleri var.


  • prodeq  (29.03.16 14:00:54) 
Koltuklari dar, tum ucus boyunca paso reklam dinleniyor, yemek falan parayla. Ama ucuz fiyatliysa al yani. Madrid o kadar uzak degil, 3.5 saat dayanilir. Bilet fiyatlari arasinda <50 euro fark varsa thy tercihimdir


  • la noix  (29.03.16 14:04:06) 
Rötar olayı abartılıyor. Bunun haricinde Madrid'e giderken değişen bir şey olmayacak, pegasus aynı pegasus. Koltukları dar, servis yok. Eğer gerçekten ucuz ise al(arada 100lira varsa), değilse değmez yorulduğuna.
Ayrıca pegasus plus üyeliğini unutma, Madrid'e git gel en az 20₺ uçuş puan kazanırsın.

  • aylakadam  (29.03.16 14:07:59) 
pegasusla madrid'e gittim. uçak doluydu (yaz olduğu için de olabilir)
sıkıntı yaşamadım. fiyatına göre normal koltukları konforu falan.

  • sanguine mcqaer  (29.03.16 14:09:39) 
insanlar pegasustan thy rahatlığı bekliyor. low-cost bir firma, eğer koltuğuna sığarım diyorsan onu seç. bir insan 3.5 saat susuzluktan ölmez. yer bulma sıkıntısı gideceğin tarihe göre değişir.

rötar'ı da çok abartılı değil. söylediği saatte varıyorsun gideceğin yere.
  • fakyoras  (29.03.16 14:38:24 ~ 14:38:45) 
ben sık sık hatta tüm yurtdışı uçuşlarımı pegasus ile yapıyorum. hatta daha dün uçtum yurtdışı. thy ile muazzam bir fark var. 800 liraya thy tek kişi gidiş dönüş verirken pegasus o paraya çift kişi uçuruyor.

koltuklar da o kadar dar değil. dar tamam da ölmezsin yani üç saatte. ben singapurdan thy ile döndüm. bak singapur diyorum bilete verdiğim parayı, yolculuğun uzunluğunu düşün. boyum 1.75 olmasına rağmen önümdeki koltuk dizlerimi sıkıştırıyordu. mahvolmuş bir şekilde indim. pegasus'ta aynı koltuklarda 5 santim daha fazla boşluk var.

rötar olayı da türkiye'ye giderken 15 dk rötar yaptı. havada kapattı zaten onu. inmemiz gereken saatte indik. geçen senenin sonunda sabiha gökçende pistlerde tamir vardı. o yüzden rötar yapıyordu esas uçaklar.
  • ayiadam  (29.03.16 15:21:08) 
madrid e pegasusla rötarsız uçtum birkaç ay evvel. abartılıyor.


  • ripolip  (29.03.16 17:28:28) 
ben pegasusla yurtdısı +10 ucus yaptım, sefa pezevengi degilim zengin de degilim. yemegini checkinde secersen iyi olur. 50 lira gitsin max ucak ici harcamana, yine cogu rotada hayvan gibi ucuz thy'den. ben pegasusu begeniyorum kim ne derse desin.

ayrıca hasta olana su vermediler gibi yorumlar var ekşide, onu yapan kabin görevlisinin hayvanlıgıdır. daha gecen haftaki ucusta amcanın biri panik atak gecirdi, kaç kişi deli divane oldular adamın basında. tamam biyere inmek firma icin sıkıntı o var da, tavırları gayet duzgundu. sonuc: ekşi'de pegasus fazla kotuleniyor.
  • galandar kostumu  (29.03.16 17:41:32 ~ 17:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.