[]

Nescafe makinası

Nescafenin kendi makinasi var üstünde amblemi var hani,o makinanın yaptığı nescafe çok leziz oluo ama ne kavonozdakinden ne 3 ü bir aradalardan onun lezzetini alamıyorum napıyor o makinada lezzetli oluyor böle?evde işte elde etmek mümkün müdür o tadı?




 
şöleki ben sade nescafe değil belli bir oranda sütlü seviyorum,sade filtre kahve pek sarmamıştı beni ama filtre kahvenin sütlüsünü deneyebilirm,@bloodgroove evt suyu kaynatıyorum sıcak içecekleri genelde çok sıcak severim ama tadını etkiler mi bilmiyorum,yani bu makinadan evde olsa sürekli nescafe içerim heralde kremalı gibi tadı süper:)


  • scissors  (06.11.09 13:13:04 ~ 13:15:38) 
birde şöyle bir durum var daha hafif oluyor bu makinadan çıkan:)makina pahalıdır heralde dimi?


  • scissors  (06.11.09 13:45:29) 
ocak üstü espreso demliklerinden alın.


  • kediebesi  (06.11.09 14:31:35) 
bu sıcaklık olayını deniyim ozaman:)bu ocak üstü demliği nerde bulabilrm?


  • scissors  (06.11.09 15:21:51) 
mesele mediamarkt, electroworld, darty gibi yerlerde oluyor.
www.evdekahve.com

ehe şimdi reklamda da gördüm.
çay kahve demlenirken kaynar suyun durulması beklenir.
  • kediebesi  (06.11.09 15:51:37 ~ 16:13:55) 
makinaya konan kahveyle hazir granul kahve farkilidir zaten.
kahvecilerde satilan french press denen presli kavanozlardan alsaniz, sonra da filtre kahve kahvesi, makinanin aynisi olmasa da en ucuz yollu, nescafe'den daha leziz kahve elde edersiniz. basincla puskurttugunden midir ne, makinadan cikanlarin yeri baska oluyor, ama ona en yakini yine de french press sanki.

  • pyro clustic flow  (07.11.09 00:00:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.