şirket için kullandığımız siteye girişte aşağıdaki gibi hat veriyor ne yapmamız lazım? 509Bandwidth Limit ExceededThe server is temporarily unable to service your request due to bandwidth limit has been reached for this site. Please try again later.
şirket için kullandığımız siteye girişte aşağıdaki gibi hat veriyor ne yapmamız lazım?
509
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to bandwidth limit has been reached for this site. Please try again later.
0
fikir iscisi65 (
29.03.16)
hosting şirketinizin size verdiği bandwith limitini doldurmuşsunuz. tahminen limit aylık tanımlanıyordur. 1 nisan'da açılabilir. ama aynı sıkıntıyı bir daha yaşamamak için hosting şirketinden limiti arttırıp arttıramayacağınızı sorun. büyük olasılıkla bir üst pakete geçmenizi tavsiye ederler.
0
5 gb limit verilmiş ve hepsi dolu gözüküyor ancak site o kadar yoğun değil. neden böyle oldu anlamadım.bundan daha yoğun kullanılan sıte 2 gb olmuş bu 5 gb yı doldurmus.ilginç
0
🌸
fikir iscisi65
(
29.03.16)