[]

Survivor gerçek mi

Sb. Daha önce çok kez sorulmuştur belki ama bulamadım (tikler şelale)




 
değil. tamamı şov üzerine kurulu bir yarışma. kimin kazanıp kimin kazanmayacağını acun ağbileri belirliyor. ayrıca kamera arkasında sürekli tıkınıyorlar.
kaynak: bir dost

  • golgi aygıtı  (28.03.16 21:30:49) 
Bence değil


  • denklemci  (28.03.16 21:35:27) 
gerçek gerçek. giden bir arkadaşımdan duyduğum ada bayağı otobüs terminallerindeki tuvalet gibi kokuyormuş :)


  • fernandoenes  (28.03.16 21:37:05) 
yemek yediklerine eminim. ha az porsiyon ama yedikleri garanti. hayat hindistan cevizi ve pilavla geçmez, protein falan yok. o yarışmaları nasıl çıkarıyorlar? azcık da olsa yemek verildigine eminim sonucta kilo veriyorlar.

zaten programın hayatta kalmakla alakası yok. ha babam yarış. ne biçim survivor birader bu? balık bile tutmuyorlar. araya seyirciyi yemek için bir iki enstantene koymuşlar, 2 haftada bir denize biri girip 10 balıkla çıkıyor. e girseniz olm her gün madem balık var?

mesela barakalari var, guya kendileri yaptilar. hic kimse inaniyor mu bu heriflerin durduk yere yoktan oyle duzgun dizilmis odunlarla baraka yapabilecegine?

yarışlar da acun tarafindan ayarlaniyor. hic bir zaman farkli bitmiyor yaris, mutlaka basa bas gidiyor fark acilsa bile baslarda. ve sirf boyle olmasi icin sacma sapan eslesmeler yapiliyor. mesela nihali oynatiyorlar. hangi akli selim nihani oynatir ?

tamamen kurgu. eskiden boyle degildi, mesela 3t li, nihat doganli donem nispeten daha iyiydi. bu seferki bildigin ha bire yarisma ve 0 survival.
  • no christ requires  (28.03.16 21:47:30) 
herhangi bir arkadaştan bir şey duymadan, yaratmaya çalıştıkları "bokun içinde yaşıyoruz" imajı hiç gerçek gibi gelmiyor.


  • naberabi  (28.03.16 21:56:15 ~ 21:56:27) 
gerçek değil. ancak yok yarışmacılar tıkınıyor, yok arkada çilingir sofrası kurulu vs. bunlar da gerçek değil. yarışmacılara günlük teyze yemeği veriliyor. bunun dışında adadaki kavgalar da gerçek değil, bu yarışmaya özgü tek gerçek şey sakatlık ve sağlık sorunlarıdır.


  • makarnavodka  (28.03.16 21:56:35) 
televizyonda gördüğün her program şov ve mizansendir.


  • nuisance  (28.03.16 21:57:34) 
Valla bizim karsi komsu katilmisti.yemek yok ama vitamin gibi takviyeler aliyorduk demisti.sartlar cogunlukla gordugumuz gibiymis onun yalancisiyim.yarisma gercek bence ama yarismanin iceriginde bircoi nokta kurgu.oyunlari kimin kazanacagi,kavgalar,hatta belki sakatlanmalar falan.su an yarisanlardan biri de tanidik.gelince sorariz :P ben tamamen gercek olmadigina katilmiyorum.


  • aquarium  (28.03.16 22:04:16 ~ 22:05:52) 
Olan biten her sey mizansen. Aralarindaki gerginlikler vs. hepsi dahil. Diger yarismalar da boyle.


  • stavro  (28.03.16 22:04:45) 
bear grylls bile %100 gerçek değil. tv'de gördüğün her şey sahte +1


  • icim urperiyor  (28.03.16 22:11:25) 
gerçek olmayacak kadar mükemmel bir şey değil ki.


  • ya ben lan neyse  (28.03.16 22:15:17) 
yemek konusunda rol yaptiklarini samiyorum. cunku cok istahli yiyorlar ve kilo veriyorlar. bir de surekli oyun oynadiklari icin aslinda gunlerce ac kalmiyorlar. ama yetersiz beslendikleri bariz belli


  • exlibris  (28.03.16 22:27:33) 
  • air  (28.03.16 22:34:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.