[]

Copy-Paste ama bak şöyle;

*ctrl-c'ye aldığım bi kenarda dursun onun yanına mesela(atıyorum) ctrl-c ''2'' bu da dursun bi kenarda yanına birde ctrl-c ''3'' olsun. sonra bunları ben istediğim vakit

*ctrl-v
*ctrl-v ''2''
*ctrl-v ''3'' gibi gibi lazım oldukları yerde kullanayım.

yani özetle kopyalacağım çokca şeyi bir seferde ayrı ayrı, ve yapıştırırkende ayrı ayrı şeyleri şeyedeyim. anladınız siz beni biliyorum. ve mutlaka böyle bir program,programcık ta var eminim. ama bu pratik şeyin adı nedir nasıl aratılır onu bilmiyorum işte.

 
hmm yahu böyle bişeyin olacağını ben nie şimdiye kadar düşünmedim acaba :)

biraz araştırdım clipboard box diye bişe buldum muhtemelen bu işinizi görür. en azından benimkini gördü.

(link bulamazsanız sözlükten yollayayım duyuru dışarıya açık atamıyorum şimdi o yüzden)
  • iterator  (06.11.09 04:18:33) 
evet isterim link


  • bore  (06.11.09 04:25:00) 
becerememişte olabilirim o programı ama, aslında istediğim tam olarak dediğim gibi kopyaladıklarıma bi sıra atayıp yapıştırırken sırasının tuşuna basmak istiyorum.


  • bore  (06.11.09 04:49:02) 
ofisle birlikte oyle bisi kuruyor. bi de clipboard fln seklinde seyler vr. bi ara patlayana kadar clipdiary mı ne kullandım da 45 gun mu ne o sure sonra patladı.copy ettigin her biseyi saklıyordu.


  • bryan fury  (06.11.09 07:24:41) 
word'de var bu ozellik zati...

ctr + c + c yapiyorsunuz sonra sag tarafta bir clipboard aciliyor. sec, begen al!
  • ucan sincap  (06.11.09 12:47:41) 
  • hoot  (07.11.09 04:04:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.