[]

Yeni sayılan erkek arkadaşa doğum günü hediyesi

Yazılımcı erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim acaba?
Biraz işkolik, hayatta en büyük ilgi alanı işi gibi :) o yüzden nasıl tarif etsem başka bilemedim. Minimalist tasarımı olan tshirtleri de seviyor ama tshirt basit kalır sanırım doğum günü hediyesi olarak. Önerilerinizi alabilirim.

bu tshirtlerden biri ve yanında başka bi hediye daha olabilir sanki?
www.kaft.com
www.kaft.com

 
yazılımcılara verilen klasik hediyeler var üzerinde kahve yapma algoritması falan olan.
ctrl alt del şeklinde kupalar var.

tshirtlerden siyah olan güzelmiş
  • sanguine mcqaer  (28.03.16 19:53:10) 
oha güzelmiş tshirtler yalnız.
ben de kodlu falan kupa önermeye gelmiştim.
edit: ben geçen doğum günümde odama asabileceğim küçük bir hediye aldım arkadaşlarımdan darth vaderlı, çok hoşuma gitti. belki onun ilgi alanına dair bu tarz bişey de alabilirsin. tablo poster falan gibi değil de yani böyle küçük şeyler olur ya duvara asmalık, öyle işte.
  • naberabi  (28.03.16 19:56:11 ~ 19:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.