[]

evden çıktıktan sonra oluşan fayans kabarması

selam,

cumartesi günü kiracı olduğumuz evi boşalttık. evi boşaltırken hiç bir şey yoktu, kaldı ki cumartesi sabahına kadar evde yaşıyorduk. ancak dün gittim eve kalan bir kaç parçayı almak için ve mutfak fayanslarının kabardığını gördüm.

1. bu neden olmuştur?
2. beni bağlar mı?

edit: aklıma şu geldi. bu apartmanın işçiliği berbat. acaba fayansların altındaki sıva kaliteli değilse, yerinden kaldırılan buzdolabından dolayı fayanslarda değişen basınçla bir nane olmuş olabilir mi?

 
aklıma sarsıntı ihtimali geliyor. Kandilli rasathanesinin sitesinden yaşadığınız şehirde deprem olmuş mu bir bakın. evin sigortası karşılar sanırım bu durumda.


  • okumayi sevmeyen okur  (28.03.16 13:40:49) 
@okumayı sevmeyen okur: sarsıntı olsa sözlükte hemen "26 mart 2016 istanbul depremi" diye bir başlık açılırdı :) öyle bir sarsıntı olmadı. ev sahibinin de ev için sigorta yaptırdığını sanmıyorum (ben de yaptırmadım bir şey).


  • teritori  (28.03.16 13:45:57) 
Anahtarı teslim etmediyseniz bağlar.

Uygun bir şekilde söylersiniz, ev sahibi tamir ettirir, depozitodan düşer.
  • kartallar yuksek ucar  (28.03.16 13:48:57) 
abi fayansı nasıl kabartacaksın zaten? ev sahibi makul bir insansa o da bilir ki bu tamamen dandik işçiliğin sonucu.
usulüne uygun malzeme ve kalifiye işçi kullanılmadıysa kabarır tabii. soğukta döşemişlerdir fayansı, tutmamıştır, kalekimden, sikadan çalmışlardır. olur öyle.

  • kargn  (28.03.16 13:56:00) 
@kartallar yüksek uçar :binada daha önce aynı sorunu (otururken) yaşayan oldu ve ev sahipleri düzeltti. aslında binanın genel bir sorunu bu hatta ev sahibime de olmuştu yanlış hatırlamyorsam.


  • teritori  (28.03.16 14:06:37) 
iscilikten. kabarip dokulecekler daha. mesuliyet kabul etmeyin.


  • e haliyle  (28.03.16 14:15:01) 
Yeni olduğu için haber veremedim dersiniz, ev sahibi hallettirir o zaman.


  • kartallar yuksek ucar  (28.03.16 14:24:42) 
neyse sorunsuz bir şekilde teslim ettik evi.


  • teritori  (30.03.16 14:12:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.