[]

Batman süperman spoiler soru

------Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler----
Spoiler---Spoiler---Spoiler---Spoiler----

Batmanin rüyasındaki çöl haline gelmiş yer, gocuklu batman falan çok karizmaydı. Oradaki olay tam olarak nedir. Bugün debe ye giren entry metropolis falan demiş. Çizgi filmi var mı oradaki olayların falan?

 
"knightmare" deniyormuş bu sahneye. bu şekilde aratıldığında gani bilgi çıkacaktır. aşağıda yazacaklarım da sağdan soldan okuduklarımdan aklımda kalanlar.

sadece kabus değil, gelecekten bir görü de olabileceği söylenmiş. kocaman omega işareti sonraki jla filmlerindeki muhtemel kötü adam darkseid'e işaret ediyor. ortada dolanan kanatlılar parademon, darkseid'in elemanları. o kocaman işaret ve arkada yanan ateşler, darkseid'in dünyayı apokalips'e çevirmesi olarak yorumlanmış (apokalips darkseid'in gezegeni).

bir diğer olay da superman'in kendine bir kült oluşturmuş olması. batman'i lois lane'e bir şeyler yapmakla suçlayıp dövüyor. injustice: gods among us'ın da konusuymuş bu zaten.

sonuç olarak iki ayrı kaynağı alıp çorba yapmışlar gibi görünüyor bu sahnede.

şurada bir şeyler var:
comicbook.com
  • sanat guresi  (28.03.16 21:48:20 ~ 21:49:02) 
-----öküz gibi spoiler -----


rasi paralel baska bir evren ve o evrende superman pisligin teki olup cikiyor. ayni sekilde batman justice tayfasiyla serefsizlere karsi savas veriyor. ruyanin sonunda gelip onu uyaran ise flash başgan. yalniz flash başgan onu olmasi gerektiginden cok daha erken uyardigi icin batmmanin kafa iyice karisiyor. ileriki filmlerde daha detayli ogreneces..


---- okuz gibi spoiler -----


bu gibi seyler yuzunden aslında bu film bence su ana madar yapilan en iyi superhero filmiydi. dark night'i bir superhero filmi olarak saymiyorum.
  • beyteper canavari  (30.03.16 10:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.