[]

Şunun tayyiplisinden yapsam başıma ne gelir

Bence türkiye'nin böyle içeriklere ihtiyacı var, hatta varsa atın merak ettim: www.youtube.com




 
mit tarafından 5 dakikada tespit edilirsin ama ben yapmadım diyerek kurtulursun


  • freetakilir  (28.03.16 00:04:00) 
Cumburlop tutuklama çıkabilir. Hiçbir şey de olmayabilir. Diktatörlerin yönettiği ülkelerde bu tarz şeylerin çoğu şanstır.

İfade özgürlüğü bağlamında desteklerim. Ama video leş gibi. Hiç komik değil.
  • sevgikusunkanadinda  (28.03.16 00:12:51) 
@freetakilir, ip'den saplarlar be hocam

@sevgikusunkanadinda, video rezalet biliyom denk geldi öyle, absürd videolara tayyip kafası yapıştırıp eğleneyim diyodum da çekindim biraz.
  • bi sey dicem  (28.03.16 00:18:01) 
Bak güzel bir önerim olsun: YouTube'dan "paracıklar paracıklar" diye arat :)


  • sevgikusunkanadinda  (28.03.16 00:19:36) 
mit tarafından tespit falan edilmesin, ne gerizekalılar var bu ülkede. mit kendi kıçının arkasında ne var bilmiyordur şu an.

istediğin videoyu hazırla ancak youtube'a falan eklerken bir vpn'den gir, eğer çok problem olablecek bir videoysa private vpn satın al (3-5 dolardır) öyle yükle. normal videolarsa zenmate de işini görür. hiçbir şey de olmaz, korkma bu yarak kürek ülkeden bir sikim olmaz artık.
  • workers of all world  (28.03.16 00:31:02) 
mitte o kadar salak değil ya. adı mit olmasa da ciddi ciddi bu işi yapan birimler var türkiyede. www.egm.gov.tr adamı evinden bile alabilirler ama sevgikusunkanadinda'nın dediği gibi belli olmaz.


  • freetakilir  (28.03.16 00:55:56) 
Gerçekten belli olmuyor. İnternette ırkçı, nefret söylemiyle dolu beyanatlar kol gezerken bir anda Sevan'ı öldürmekle tehdit eden 16 yaşındaki ergeni 2 saat içinde Emniyete getirebiliyorlar.


  • sevgikusunkanadinda  (28.03.16 01:00:50) 
@sevgikusunkanadinda, fdgjldfgjfdgfd oha çok güzel

@workers of all world, o ne öyle ya deepweb'e çocuk pornosu yüklemiyom, ozan güven salak sorular videosuyla uğraşırım diyodum

@freetakilir, iki geyik yapıcam diye açıp mevzuat okumak istemiyom ya inanılmaz keyfim kaçtı, abv böyle ülkenin
  • bi sey dicem  (28.03.16 01:24:02) 
yok abi kesinlikle öyle bişey yapma zaten niye mevzuat okuyasın :D yardır sen bişey olmaz ya. evinden alırlarsa ben yapmadım diyorsun bu kadar :D türkiye bilişim suçlarında çok iyi değil ama çokta kötü değil yani. alırlar bırakırlar.


  • freetakilir  (28.03.16 03:04:37) 
workers'ın söylediği en garanti. hatta paranoyak edition:
- vpn servisi
- tarayıcı eklentisi
- çakma youtube hesabı (oluştururken de, upload ederken de. bu hesaba asla düz login olunmayacak)
- mac adresi değiştirip kamerasız bi cafe'den upload
- profit.

dünyanın sonuna kadar seni arasınlar, bok bulurlar.
  • celeron 300a  (28.03.16 03:23:28 ~ 03:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.