[]

susmayan iş yeri alarmı

binanın altındaki dükkanın alarmı ötüyor. sabaha kadar ötecek geçende olmuştu. polisi arasam bakarlar mı ? iş yeri sahibine nasıl ulaşacaklar ? polisi benim aradığım anlaşılır mı ?




 
arayin tabii. sizin aradiginiz anlasilsa ne olur ki hem. hirsiz girdi belki? polis ne diyecek.


  • hopeless  (27.03.16 23:15:30) 
sen arasan da aramasan da polis oraya gelir fark eder zaten. alarm şirketlerinin polis merkezleriyle ortak bir ağı var, direkt polis merkezlerine bildirim geliyor. senin arayıp bilgi vermen polisin gelip alarm ile ilgilenmesini daha da hızlandırır. ayrıca o kadar çok arayan var ki 155 i, merak etme kimse senin telefon numaranın peşine düşmez.


  • tekil3.şahıs  (27.03.16 23:30:44) 
Bildiğim kadarıyla alarm ötünce önceden belirlenmiş olan telefon numaralarına çağrı gidiyor. Yani işyeri sahibinin de haberi vardır. Polisi arayın tabii ki, kim ne diyebilir? İş yeri sahibi niye aradınız diye sorarsa sen de hırsız girdiği için alarm çaldı sandım, polisi aradım dersin. Her halikarda onun yararına bir iş yapmış oluyorsun.


  • Tutkun  (27.03.16 23:32:36) 
arkadaşlar alarm sustu dün gece aramadım polisi ama sık sık oluyor bu polis hiç gelmiyor kendiliğinden. ayrıca iş yeri sahibi şerefsizin teki alarm sabaha kadar çalıyor bazen hiç umurunda değil.


  • lorne malvo  (28.03.16 15:48:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.