[]

Avea 3g de kota aşım üst sınırı yok mu? ve uçan internet

selam dostlar

bugun babamı adslin hızını değiştirmek için gittiği tt dükkanında kandırıp uçan internet denen naneye üye yapmışlar. 500mb kotalı altı ay 5,99 sonraki 18ay 9,99 iki yıllık saçma bişey. sitesine baktım aveanın verdiği jet modemin üstüne ttnet yazmışlar satıyolar işte. hizmette zaten aveanın. benim bulamadığım bunun fatura üst sınırı yokmu şimdi babamın yada kardeşimin eline geçer bişeyler indirirler bunla 1gb 50 milyona denk geliyo mb başına 5kuruştan.

soru 1: fatura üst sınırı varmıdır?
2: kotamızı felan nasıl öğrencez.bilmem neye mesaj atın demiş mallar bu modem dedikleri zımbırtının içinden kartı çıkartıp telefona sokma derdiyle mi uğraşmam lazım?
3: nası da düştük gene telekomun kucağına?

 
1- eger varsa sozlesmede belirtilmistir. sozlesmede maddesi yoksa kesin olarak yoktur.
2- yaziliminda sms bolumu var. telefona gerek yok.
3- tum operatorlerde kampanyali 3g paketleri boyle. hic saga sola bakmadan birak iptali, kota arttirayim desen 24 ayin bedeli tek faturada girecek. ustelik bu tek tikla mumkun. eskaza tiklasan 900 kusur fatura. ayrica ust limit diger operatorlerde mevcut. turkcell de 199 tl, vodafone da "faturastop" ismiyle istege bagli. kota bazinda kiyaslarsak turkcell in kampanyasizindan bile pahaliya geliyor bu paket.
  • milesh  (06.11.09 02:56:18 ~ 12:44:34) 
bu 3g çıkmadan önce bi haberde denk gelmiştim. kota aşım ücreti için bir üst limit olacak gibi bir şey yazıyordu. biraz bakındım da bulamadım haberi. tabi haber hiç bir şey belli olmadan önce çıkmıştı. en güzeli avea ya da ttnet artık kim faturayı tahsil edecekse arayıp sormak.

fena tongaya düşürmüş ttnet ama iyi yönden bakacak olursak tüm operatörler arasında en ucuz 3g bu paketle geliyor.

bu arada iyi haber mi desem kötü mü bilemedim ama hızı ttnet'in sitesinden online işlemlerden değiştirebiliyordunuz.
  • emrag  (06.11.09 03:12:34) 
cevaplar için sağolun dostlar. ben tam kaçış yok diye üzülürken bugun öğrendik ki son sözleşmeyi kabul edip etmediğimizi son kez kontrol için telekomdan aradılar. orda da babam verdi veriştirdi sözleşme şartlarını tam anlatmadan beni yanlış bilgilendirdiler diye onlarda tamama dediler iptal edelim. eleman gelip geri alcak modemini. ucuz atlattık yani.

bir de işin ilginci bunu yapan eleman(türk telekom çözüm ortağı diyo kendine) kaç yıllık aboneliği yeni abonelik gibi gösterip yeni üyelere yapılan 8mbps tanışalım kampanyasını yapıcam demiş nasıl olcaksa artık.
  • genc irisi  (06.11.09 13:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.