[]

Beni kendime getirir misiniz? (celebrity crush içerir)

Uzun süredir kurtulmak için çabaladığım çok utanç verici bir illete sahibim. Ben kendimi bildim bileli bilhassa yabancı erkek veya kadın oyunculara karşı marazi bir ilgi besliyorum. Bu ilgi zaman zaman öyle dehşet verici bir boyutta oluyor ki ben bile korkuyorum. Tüm günü onu düşünerek geçiriyorum, geceleri gözüme uyku girmiyor, yemeden içmeden kesiliyorum, sevgilileri ile resimlerini gördükçe ağlama krizine giriyorum, düpedüz kendi kendime aşk acısı çekiyorum ahafsg. Güldüğüme bakmayın, bildiğiniz hayat kalitemi düşürüyor bu durum.

27 yaşındayım (Aralık'ta 28'e gireceğim) ve şu ana kadar çevremdeki hiçbir erkekten veya kadından hoşlanmadım. Ciddiyim. En fazla "Hmm hoş bir insana benziyor, biraz takılayım bari." dedim ama sonrasında hiç iplemedim. Aşk hayatımın özeti bu maalesef.

Gördüğünüz üzere bu tip durumlar için yaşım oldukça büyük. Peki bu dertten nasıl kurtulurum ben? Nasıl normale dönerim? Dönebilir miyim ki?

Son olarak,

(bkz: facepalm)

 
hep söylenen o psikolojik yardım burada elzem işte.


  • devilred  (27.03.16 22:12:22) 
fazla dizi film izliyorsun. o diziler filmler insanlara mükemmeliyetçiliği aşılıyor. biraz çıtayı düşür ve daha fazla insanlarla takıl. eminim birinden hoşlanmaktan fazlasını hissedeceksin.


  • freetakilir  (27.03.16 22:17:52) 
ergenlikte olup geçen bir durumdan çıkamamışsın 10+ senedir gibi.
profesyonel yardım şart.

  • cekilmis gayfe  (27.03.16 22:18:39) 
Yukarıdakiler + 1

Bu kişileri sadece dizilerden/filmlerden ve bol makyajlı + pudralı halini görüyorsun. Sokağa çıkarken veya evde otururkenki halini, ihtiyaç molası vereceğini düşünmüyorsun. Rüya gibi insanlar. Dolayısıyla, aşık olunmaları daha kolay ama sen ağlama krizlerinden bahsediyorsun. Bunun arka planı olabilir, depresyon gibi ya da benzer bir anksiyete gibi, bu yüzden profesyonel kişilerin yolunu tutman gerekebilir.
  • aychovsky  (27.03.16 22:33:34 ~ 22:36:12) 
Bence pek beğenilesi bi tip değilsin. Az çok çekici olsan biri kolundan zorla tutardı bi şeyler olurdu bu vakte kadar, 27 ne olm ya. sorry, keep on daydreaming ^^

Ayrıca gerçek misin bilemedim...
  • i ve been mistreated  (27.03.16 22:48:35) 
sana birini bulalım duyurudan. bir ay takıl bi şeyin kalmaz. 27 yıl sap gibi gezmişsin. normal bence.


  • dedim dedim de kime dedim  (27.03.16 22:51:52) 
aklıma bu abla geldi, profesyonel destek al bence.

www.youtube.com
  • kuzey li  (27.03.16 22:54:46) 
@i ve been mistreated @dedim dedim de kime dedim
ya hu 27 yıl sap gibi gezdiğimi nereden çıkardınız? :) Pek çok ilişkim oldu, hatta şu an hayatımda biri var (fazla ciddi değiliz, takılıyoruz) ama ben geceleri yatarken celebrity crush'ımı düşünüyorum, telefonumda 1500'den fazla resmi var. Onlara bakmazsam nefes alamıyorum ahsagsh. Çok fena bir durum, başına gelmeyen anlayamaz.

@kuzey li ahahah iyi güldüm! :D
  • köstebek kurabiye  (27.03.16 22:55:17 ~ 23:12:35) 
@köstebek
kim o? at resmini.

  • dedim dedim de kime dedim  (27.03.16 23:04:58) 
Ergenlikte çoğu insana olur bu ama yine de bu denli şiddetli değildir bence. Şu zamana kadar geçmemişse destek alma zamanınız gelmîş demektir.

Kim olduğunu merak ettim :)
  • pike  (27.03.16 23:11:27) 
@dedim dedim de kime dedim
olmaz utanırım, zaten yeterince rezil oldum eheh.

  • köstebek kurabiye  (27.03.16 23:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.