[]

İnternetten aldığım parfümün çakma olma ihtimali

Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce bana Versace Eros parfüm geldi hediye. Kullanmaya başladım ve ondan sonra başka parfüm kullanmak istemedim. Geçen sene o bitti. Baktım piyasada 200 lira civarı, daha önce de alışveriş yaptığım, güvendiğim kliksa'dan aldım 130 liraya. Gayet güzeldi, kalıcılığı, kokusu falan aynıydı. Geçen ay bitti o, kliksa'da stokta kalmamıştı sanırım. n11'den aldım. Orada bildiğiniz gibi farklı farklı firmalar satıyor. 100 ml olan üründen belki 10 tane var. Ben de 9 kişinin 5 yıldız olarak puanladığı ürünü aldım 150 lira civarına. Böyle rezillik yok, kolonya daha kalıcı resmen. Firmanın adı da kokumix. Başka ürünlerine de sövenler olmuş ama %90'lık bir kesim gayet memnun. Ama ben eminin bu koku orijinal falan değil. Halbuki kutusu, etiketi, şişesi orijinalden farksız. Her şeyi normal ama kalıcılık, koku falan yerlerde resmen.
Sizce var mı bunun çakma olma ihtimali?
Her halükarda kliksa'dan alacağım yine. Stoklara girmiş. Ama verdiğim 150 liranın çöpe gitmesi üzüyor.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler herkese.

 
tarihi geçmiş olabilir. şurdan koduyla kontrol edebilirsin : checkcosmetic.net


  • brkylmz  (27.03.16 18:02:45) 
O tür siteler orjinal fakat bayat parfüm satıyor. Bu yüzden kalıcılığı çok az oluyor. Fiyatları da bayat olduğu için piyasanın altında zaten.


  • her seye atarlanan adam  (27.03.16 20:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.