[]

Whatsapp last seen'in, profil fotoğrafının, bilmem neyin...

...nasıl işlediğini lütfen biri detaylı olarak anlatsın ve güneş sisteminin sonuna kadar en üste sabitlensin. Bu nedir yahu ?

www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com


Ayırca öeh yani cidden öeh. Bunu bu kadar umursamak midemi kaldırıyor, sorunuzun cevabı evet engellendiniz.

 
asıl bu nedir panpa? niye bu atar? ^^


  • devilred  (27.03.16 04:53:29) 
Boyle cok fazla sorulmus ve sorulan soru var gercekten. Daha once Compumaster'a cok sorulan sorular bolumu tarzi istekler oldu hatta yanlis hatirlamiyorsam. Benim kisisel tepkimi belli etme seklim ise, cok sik soruldugunu dusundugum sorularin senin koydugun sekilde aranmis halini yazip, "aramaya inanmak" bakinizi ekliyorum. Fazla mi iyimserim bilmiyorum, bende ise yaramisti. (bkz: if you know what i mean)


  • yuzır  (27.03.16 05:04:47) 
aklinda belli soru turleri varsa dagit onlari sorsunlar.

dert ettigin bir sorunun yuz kere sorulmasi olsa eyvallah da, last seen'i umursamak, engellenip engellenmemeyi dert edinmek seni niye ilgilendirsin?
  • bohr atom modeli  (27.03.16 05:05:25 ~ 05:06:57) 
@bohr ya beni ilgilendiren aynı şeylerin 100 defa sorulması, elbette içerik değil. yoksa bu sıklıkta imambayıldı tarifi sorulsa onu yazardım. şimdi tutup "aynı şeyin 100 defa sorulması seni neden ilgilendiriyor" demeye hazırlanıyorsan, bu nesnel olarak kullanıcı deneyimin etkileyen bir şey, açıklamaya da bu saatte üşeniyorum.

@yuzir evet "best of" gibi bir bölüm olması gerek sanki. duyurulara up/down oy veremiyoruz, onun yerine bazıları ayrı bir bölümde sabitlenebilri belki.
  • celeron 300a  (27.03.16 05:10:28 ~ 05:14:55) 
dikkat ettiysen ona olan isyanini anliyorum demistim. insanlarin umursadigi sey seni ilgilendirmez bundan bahsediyordum. duyurunun yarisinda da buna yer vermissin.


  • bohr atom modeli  (27.03.16 05:16:19 ~ 05:16:40) 
Bu arada duyurudaki arama sistemi sizin sandığınız gibi Google mantığı ile çalışmıyor. Bu sebeple belki o soruyu duyuru içinde görememiş, arasalar da bulamamış olabilirler. Duyuruyu amacı doğrultusunda kullanıyorlar diye sinire ne gerek var? :)


  • m e b  (27.03.16 13:33:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.