[]

çok acil cevap, silicem: Ne istiyor bu kedi?

daire kapımın önündeki paspasa, suratı kapıya gelecek şekilde oturmuş siyah bir kedi var. takribi 1 buçuk saattir falan miyavlayıp duruyor. yanına yaklaşmaya çalışınca çok pis tıslıyor, bin bir zahmet ve adrenalinle süt verdim içmemiş, kızarmış kanat attım yememiş. rüşvet de kabul etmiyo şerefsiz. korkuyorum canlar. ne istiyor bu? evden çıkamıyorum. acaip bi durum. camdan çıkıyım diyorum ama 3. kat, götüm yemiyo.
çok acil cevap bekliyorum:(
haala orda.

not: hayvan semirmeyi geçmiş, mutasyona uğramış. minyatür bir jaguar yatıyor kapımda. al eline sopa kovala gibisinden bişi diyecek olmayın, kalbinizi kırarım.

 
bi koku felan almi$tir belki. ya da kafasi iyidir. kavga cikarmaya cali$iyodur.
abi su al boca et kafasindan a$agi. en guzeli o.

  • sourlemonade  (01.08.07 23:59:03) 
doguracakti, doguracak yer ariyordur, belki sadece susamistir su istiyordur.

su dedim de bursa'da bi yagmur basladi gorulmeye deger.
  • notorious  (02.08.07 00:09:35) 
haala gitmedi hayvanoğluhayvan...

benim evimden ne kokusu alabilir ki bu arıza hayvan yaa. tavuk kanadı kızarttım sölemesi ayıp, ona gelmiştir dedim, attım üç beş taane(ben bile yiyemedim o kadar, şerefsiz hayvan) onları da yememiş. sütü de dökmüş oralara ipnator.
  • sakingitarist  (02.08.07 00:12:31) 
hayvan işte adı üstünde! Al eline bi sopamtırak alet,kovala,bağır aşşağıya kadar indir.. yiyecek değil ya iblis.. ben de yapmıştım böle bişiyi.. hayvan görünce kaçacak delik arıyo şimdi..
hadi bakalım..

  • lavitaebella  (02.08.07 00:17:18) 
büyük ihtimal koku almıştır. hamile olsa tıslamaması lazım diye biliyorum. en azından 4 senelik bir kedi jenerasyonu gayet mülayim bir şekilde bizim apartmanın içinde doğum ihtiyaçlarını gideriyor. Tabi her kedi aynıdır diye birşey yok, ama hamile olduğunu sanmam. kapının önüne değişik kokular sıkın. kediye de sıkın arada, belki o zaman çeker gider miskin şey...


  • deckard  (02.08.07 00:18:53) 
Korkutmak gibi olmasın ama (bkz: ölümü hisseden kedi)


  • crown  (02.08.07 00:25:24) 
helolohoooyy:)) doğurdu lan bu:) 4 (dört) taane hemde:)) götürüyo şimdi. bi taanesini aldı gitti. eheh vatana millete hayırlı olsun. hadi isim koyun şerefisciklere:)
bu arada crown, saol altıma zıçırttın akşam akşam...

ya o diilde battı buralar, nası yapıcaski şimdi :S
  • sakingitarist  (02.08.07 00:32:55) 
aman da aman , çiçeği burnunda dede sayılırsın, paspas olsun bi tanesi... mademki senin evin paspasında doğma şerefine nail oldu..


  • lavitaebella  (02.08.07 00:36:43) 
aha bildim, yavrulardan birinin isim babasi olayim yada notorious falan deyin :)


  • notorious  (02.08.07 00:38:06) 
bu arada eğer anne yavruları için güvenli biyerler bulamazsa,yer bebecikleri.. aklında bulunsun..


  • lavitaebella  (02.08.07 00:38:26) 
çok pis rezil oldum, hamile olduğunu sanmıyorum demiştim tam da :D


  • deckard  (02.08.07 00:40:54) 
bi tanesine "esört eyc" de ahah.
ilk cevap benim, konuya ilk ben el attim. haha

  • sourlemonade  (02.08.07 01:37:19) 
ya yazık kızcağıza, o şimdi çocuklarının derdindedir, yemeyi içmeyi unutur. çocuklarını taşıdığı yeri biliyorsanız önüne hiç olmazsa bir kap su koyuverseniz de bu sıcakta halsiz kalmasın, çocuklarını besleyebilsin.


  • zen spider  (02.08.07 02:52:37) 
doğacak yavruların bakımını üstlen ne biliyim giydir yedir okul öncesi eğitimini üstlen bence bu sana iyi bir hayır sevr olman için fırsat.bazen tanrı farklı elçiler seçebilir.


  • taylor durden  (02.08.07 03:23:53) 
apartman girişinde bi kasanın içine koymuş. kasayı yukarı çıkarttım akşam. sabah işe gelirken baktım sokulmuşlar annelerine uyuyolar.
paspas, notorious ve esört eyc tamam. sonuncusuna güzel bi isim istiyorum. konuşturun yaratıcılığınızı. hade bakem

  • sakingitarist  (02.08.07 08:31:08) 
Ya çok emin değilim ama, yavruları ellemeyin derler, insan kokusu sinince anesi terkediyormuş falan filanmış.


  • sui  (02.08.07 09:55:05) 
abi su meselesi onemli gercekten, hayvanlar su bulamiyor sicakalr sebebiyle, bu yavrulariyla hic bulamaz. mutlaka bi kap su, hatta süt birakin oldugu yerin yakinina. ha bu arada anne kedi yavrularina yaklastirmaz haberin olsun, sevmeye filan calisma bir sure...


  • alpinsamuray  (02.08.07 10:07:52) 
sonuncusunun ismide sakin olsun en sakin olanina koyun, en atik canli kanli olanina esört eyc, en tuylusune paspas, en yalniz olanina notorious..


  • notorious  (02.08.07 10:15:50) 
Patrick Süskind'den Güvercin'i oku derim..Kapı önü çöreklenme durumu benzeri için..


  • cedilla  (02.08.07 11:44:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.