[]

Interrail için kaba bir hesap çıkarsak?

Ey aziz bu sene kesin gidiyoruzcular!

Bu yaz kesin* olarak interrail yapma kararı aldık :) 3 kişi yola çıkacağız. 2 arkadaşım daha önce hiç pasaport almadı. Geçmeyi planladığımız ülkeler;

Yunanistan, İtalya ve Çek Cumhuriyeti.


Esas hedef Çek cumhuriyeti. Orada çek bir arkadaşın evinde kalacağız. 16 gün gitmek istiyoruz. Bizim kabaca masraflarımızı çıkarsak pasaport ve schengen vize ile birlikte ne gibi masraflarımız olabilir ne kadar para gerekir?

Özellikle schengen vize ne kadardır?

 
120 tl sanırım vize. Kalacak yeriniz varsa bilet üzerine günlük en az 10 euro eklemelisiniz. Bu 'en az'... Pasaport ücretlerine de Emniyet Müdürlüğü'nün sayfasından bakabilirsiniz.


  • paranormal  (05.11.09 19:39:44) 
bakmadıysanız bir de interfly'a bakın...


  • brkylmz  (05.11.09 19:59:03) 
size şöle net 800 ila 1000 euro lazım keş. anca yeter gibi.


  • uctumdageldim  (05.11.09 20:35:02) 
1000 euro dan az parayla yola çıkılmaz zaten ben söyliyim. kendim yaptım oradan biliyorum.


  • faideli bilgiler  (05.11.09 21:54:09) 
zaten interraile giden insanların da oralarda dilenci tribi yaşamalarını anlamıyorum. paran yoksa gitme arkadaş diyorum hepsine.


  • faideli bilgiler  (05.11.09 21:55:00) 
1200 den aşağı kurtarmaz. 1200 e de normal standartlarda bir gezi olur


  • fortran  (05.11.09 22:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.