[]

Kizlar yardım

İlk gorüste hoşlandıgım kızın ders çıkışına gittim yanında 4 5 arkadası vardi. Neyse musaitsen seninle bisey konusabilir miyim dedim. Ne konuscaksın dedi. 1 2 dakikanı ayırabilirsen çok uzun bisey degil dedim. Arkadaslarım beklio yemege gidicez dedi. Arkadaslar bekleyebilir falan dedim sonra konussak falan dedi o sırada asansore bindi ve gitti... bugunde hic gelmedigi bir ders var ona geldi ben hic yuzune bile bakmadım bunun o da bisey yapmadı . Bu dersin ortasinda arkadasiyla ciktı benimde o sirada telefonum caldı sinifin disina ciktim. Bunun arkadasi tuvaletten cikti beni gorunce hemen tuvalete girdi ve kıza seslendi . Benim gorusmem bitince sinifa girdim. Durum ne sizce . Ben kızdan cok hoslaniyorum en azindan tanismak istiyorum . Bir dahaki derste buna acaba o gün benden niye kactin dersle ilgili vs bisey sorcaktim desem yer mi . Muhtemelen kiz hoslandigimi bilio ki bugun tuvaletten arkadasi hemen onu uyardi . Bu gibi bir durumda ne yapmam lazim




 
kızın isteği yok gibi görünüyor, üzgünüm :(


  • devilred  (25.03.16 20:42:46) 
Bence de kız istemiyor ve o "istemiyorum" konuşmasını yapmak da istemiyor.
Hiç bulaşma böyle bitsin.

  • megalomaniac  (25.03.16 20:44:52) 
en son ortaokulda böyle kaçmıştım. konuşma yapmak istemiyordan ziyade o kızda insanlık yok derim. düzgünce vaktini ayırıp "özür dilerim ben o şekilde hissetmiyorum" gibi bir şeyler demesi gerekirdi. kaç derim ben. bakma yüzüne.


  • ruhen hastayim ben  (25.03.16 20:48:47) 
ne yapışkan adammışsın.


  • dinsiz adam  (25.03.16 21:01:04) 
Oglum sapik misin? kizi rahat biraksana? Belli ki senden etkilenmemis, ne kizin gotunde donup duruyorsun?


Hayir, yani senden etkilenmedigi ortadayken daha neden konusmaya calisiyorsun? Mesela ne dersen kizin sana asik olacagini dusunuyorsun?

Bunun uzerine daha fazla gidersen oyle bir rezil olursun ki, butun sinifa bir de sakiz olursun. Kizin oldugu ortama bile giremezsin, girsen, seni kas gozle isaret edip "ahan da geliyor, kac kac" diye ucube gozuyle bakilirsin. Yol yakinken vazgec bu sevdadan yoksa derslerin dahil tum universite hayatinin icine sicabilirsin.


Hic iliski yasamadin mi oglum, ne bu israr? 30 kiza acilirsin ama 2-3 unden olumlu yanit alirsin, onemli olan nerede duracagini bilmek. Israr ermenin anlami yok, ben her hoslandigimla iliski yasasaydim su an monica bellucci yi si*iyordum.
  • scars dont fade  (25.03.16 21:17:02) 
Yok ya bu adimdan sonra durmalisin artik.kiz kabaca reddetmez dedik ama kabaca reddetmis gayet.ama kiz muhabbetine meze olmussun bi guzel kikirdiyordur arkandan.egosunu oksamani pesinden kosmani falan bekler muhtemelen ama karsiligi olmayacak.zorlama. olacagi varsa biraz daha kibar davranirdi.bu noktadan sonra yapiskan konumuna dusersin.salla artik kendini rezil etme.


  • aquarium  (25.03.16 21:22:55 ~ 21:24:19) 
Kız daha napsın, alnına İSTEMİYORUM mu yazsın. Senden azıcık hoşlansa zaten sen biraz konuşalım mı dediğinde ayakları kıçına vura vura koşarak senle gelirdi.


  • ambrosia  (25.03.16 21:50:35) 
Hic umitlenme bence, istemiyor. Umidi kes.
ambrosia +1

  • stavro  (25.03.16 21:58:12) 
kaçıyor, kovalama bence


  • buiret  (25.03.16 22:10:58) 
En ufak bir umut yok. Bundan sonra atacağın adımlar seni rezil edebilir. Dikkatli olmanı öneririm.


  • kulagina kupe olsun  (25.03.16 22:33:20) 
Basit bir soru sormussunuz; "vaktin var mi konuşmak istiyorum" demissiniz. Yuzde elli evet, yuzde elli hayir yaniti alacaktiniz.

Kız hayır demiş.

Bunun içeriğinin bir önemi yok; ders notu olur, ilanı aşk olur, dergi aboneligi olur...

Sizden gelecek herhangi bir şeyle ilgilenmiyor. kaldi ki bir de kizi mahcup etmeye calisiyorsunuz; niyetiniz tanismak ama kiza "ders hakkinda bir sey diyecektim yanlis anladin" deyince ne olacak? Gayet de dogru anlamis iste.
Lütfen egonuzu sakinlestirin. Hırs yapmaya gerek yok.

Takılmaya gerek yok.

Başka biriyle tanisirsiniz. Aksi halde kendinizi zorla küçük düşüneceksiniz.
  • balik kraker  (26.03.16 00:13:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.