[]

Telefon Tavsiyesi

5-6 yıllık telefonum artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Daha doğrusu canı istemezse çalışmıyor. Kesin bununla ilgili çok fazla duyuru vardır ama benim beklentime uygun olanı 2 saat aramak zor geldi. Tek kriterim fiyat. Bir telefona 1000 liradan fazla vermem. 1000 lirayı verirken bile elim titrer. Telefondan beklentilerim son derece sınırlı. Whatsapp kullanmıyorum. Twitter, Facebook, Instagram gibi şeyler kullanmıyorum. Oyun da oynamıyorum. Mesaj bile atmıyorum. Sadece telefonla görüşme, internet siteleri, email haberleşmesi, banka işlemleri falan yapsa benim için yeterlidir. Bunları mevcut telefonum da yapıyor ama çok yavaş yapıyor. Bir de şarjı 1 gün bile gitmiyor artık. Bana öyle bir telefon tavsiye edin ki, browser'da 2-3 sekme açınca kilitlenmesin, email gelince en kısa sürede ötsün (bu çok önemli), office dosyalarını açabileyim ve mümkünse düzenleyebileyim (iphone'da düzenlenmiyor) ve saçma sapan işletim sistemi veya donanım hatalarıyla insanı çileden çıkarmasın. Fiyatı da maksimum 1000 TL olsun tabii :)

Böyle şartname verir gibi detay yazdım ama telefon olayından hiç anlamıyorum. 5-6 senedir de piyasa araştırması yapmadım konu hakkında. Eskiden ne güzel nokia olurdu, samsung'un 1-2 modeli olurdu, apple olurdu, bunların her şeyi belliydi ve birini seçerdik. Şimdi olay çok karışmış. Yardım edin

Ha bir de son olarak, bir hatırlatma eklediğimde, mümkünse ekranda kocaman yazsın o hatırlatma. Bütün gün yazsın. Unlock ekranında falan da yazsın. Bir de böyle fazla teferruatsız wifi hotspot olarak kullandık mı, benim için idealdir.

 
lg g4 diyorum.

(git: www.hepsiburada.com)

ayrıca vodafone lg g4 kampanyası ile daha ucuza gelebilir.
(git: www.vodafone.com.tr)

birçok android telefon gibi bu telefonla da google playden microsoft uygulamalarını indirebilirsin. istedigin gibi çalısabilirsin.

ayrıca lazım oldugunda kalitesi oldukça yüksek fotoğraflar çekebilirsin.

sosyal medya kullanmıyor ve oyun oynamıyormuşsun. ama eğer ileride birgün istersen herşeyi de gayet kaliteli bir şekilde yapabilirsin.
büyük ve kaliteli ekranıyla istedigin her e book u rahatça okuyabilirsin. moon reader uygulamasıyla.

ayrıca içinde google döküman uygulamaları da yüklü geliyor ama dosyalarda düzenleme yapabiliyor musun bilemiyorum hiç kullanmadım. ama microsoft uygulamalarını indirip kullanabilirsin rahatça.

yardımcı olduysam ne ala.
  • vadrigar  (25.03.16 20:31:31 ~ 20:31:48) 
TT175 veya LG G3 işini görecektir.


  • dincisosyalist  (25.03.16 21:30:33) 
lenovo p70 650 tl ydi sifiri


  • partizan  (25.03.16 21:33:41) 
4000mah ile lenovo diyorum ben de. Zenfone 2 5.5 inc de olabilir. 850 tl. Ben de ondan alicam mesela kismetse.


  • brad pitt  (25.03.16 21:41:16) 
@brad ben de araştırınca bu ikili arasında kaldım. 1-2 inceleme daha izleyip bakacağız artık.


  • vaybanabanabanavayvaybanavay  (25.03.16 22:10:21) 
ben lg g4 kullaniyorum, super alet. sarji cok iyi. senin gibi kullanan birine rahat 2 gun gider. lakin 1000 tlyi aşar


  • vecihi ile fikret  (25.03.16 22:15:46) 
P70 iyi, 4-5 aydir kullaniyorum ama alacaksaniz mumkunse 4.4.4 kitkat yuklu olanini alin.

Ben 5.1 lollipopla kullaniyorum, kiz arkadasim 4.4.4 kitkat ile kullaniyor. Aramizdaki fark soyle lh3.ggpht.com
  • signore  (26.03.16 06:21:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.