[]

duyuruda uyuz olduğunuz tipler

Sorduğu sorulara olabilir, sadece nicke uyuz olmuş olabilirsiniz.Böyle bi duyuru açtığım için bana olabilir. Let the cat fight begin.




 
"google'a baksana kardeş!!1!!"/"aramaya inansaydın yha.s.s.s" tipleri benim için zirvede.


  • m e b  (25.03.16 19:03:09 ~ 19:03:15) 
meb +1
insanlar bazen sadece cevap değil yanında yorum da istiyor, duyurunun güzel tarafı bu.
bide; bu adam troll, geçende böyle cinsellikli soru sormuştu, cevap yazmayın şuna diyenleri sevmiyorum. duyuru silinmediği müddetçe bilgi değeri taşıyor. aramaya inanarak faideli bilgilere her zaman ulaşılabiliyor buradan. saçma soru da olsa ciddi cevap verenler her zaman var. soru başkası tarafından da merak edilebiliyor ve gugulda arasak bile duyuru en başta çıkıyor
  • hasmetizm 2046  (25.03.16 19:13:24) 
soru troll'lerine uyuz oluyorum. sanalda ve gerçek hayatta trollüğü severim, hatta çeşitli sözlüklerde trollük yapmışlığım da vardır ama buranın tarzı trollüğün her tipini kaldırmıyor. cevaplarda sorun olmuyor benim için, yerine göre troll cevaplara anırarak gülüyorum bile. ama soru formatında flood'lu flood'suz trollük yapanlara fena gıcığım.

gel gelelim; bunlardan daha uyuz bir kullanıcı tipi varsa onlar da troll olduğu 50 metreden belli olanlara cevap verenler. troll olduğunu anlamaz cevap verirsin eyvallah, kimseyi salak olduğu için suçlamam zaten. asıl troll olduğunu bile bile cevap verenlere uyuzum. isteyen istediğine cevap versin ama sorun trolleri beslemeleri ve daha fazla trollüğe sebep olmaları. troll ismi vermiycem çünkü nicklerini gördükçe hoşlarına gidicek ipnelerin, kıs kıs gülecekler biliyom.

onun haricinde; troll'lük yapmadığını düşünüp uyuz olduğum tipler de var, freetakilir mesela ilk aklıma gelen. acemi var, devilred var, diffarensiyel var, cekilmis gayfe var ted var(isimleri toparlayabilmek için bakınmam gerekti biraz tabii). arada ciddi takılıp genelde troll'leyenler de var bi de, onlar de çok ipne, gözümden kaçtınız sanmayın!!

troll haricindekilerin sorularına cevap vermemezlik etmiyorum ama, biliyorsam kesin cevap veririm. öyle işte, cat fight çıkarsa buradan çıksın işte al sana malzeme.
  • baba jo  (25.03.16 19:47:54) 
birkaç sene önce vardı ama şimdi hiç yok.
genelde anlık bakıyorum uzun süre vakit geçiremiyorum o yüzden duyuru ve cevapları genelde kaçırıyorum onun etkisi de olabilir. sorudan bağımsız laf sokma için gelenlerin cevaplarını görünce de ''ay ne kadar saçma bir tip'' deyip geçiyorum ama uyuz olmuyorum. bir de onu mu dert edineyim kendime, yazık canımıza.

  • neferkitty  (25.03.16 19:50:05 ~ 19:50:37) 
her duyuruya kuyruk acısıyla yaklaşıp (olayı kendi hayatıyla bağdaştırarak) saldıran tipler. biri taktıydı geçen sene bana, sonra gitti şükür ama belki başka nick almıştır.


  • piremses  (25.03.16 20:12:18) 
normalde biraz soğuk bir tipim.Erkek arkadaşım ve iki yakın arkadaşım dışında kimsem yok. Onlar da erkek arkadaşımı da bildiklerinden cinsel hayatla ilgili kimseyle bir şey paylaşamıyorum. Burada cinsellikle ilgili soruları rahtça sordum, sildim. Bunların bazıları kadınlar tarafından çok sorulamayacak şeylerdi. Nickini hatılamaıyorum ama biri mesajdan dalga geçti, biri de "bu tuzağa düşen var mı hala ya, cevaplamayın şunları" gibi bir şey yazdı. Bayağı üzülmüştüm. Bazen trollleri yanlış tespit ediyorlar. Olan ciddi soru sorana oluyor. Bu iyice gözlem yapmadan, karşılarına çıkan ilk kalıba uymayan kişiye troll diyenlere uyuz oluyorum.


  • shadowcat  (25.03.16 20:23:46 ~ 20:24:55) 
satır arasından sürekli kendi reklamını yapan yavşaklar var mesela, bunlara uyuz oluyorum.


  • battal gemalmaz  (25.03.16 20:28:00) 
komik olacağını düşünerek "entry nick ;)" diyenler. oysa yine aynı entry nick konseptiyle güldüren yazarlar yok değil.

bir de nickini vermek istemiyorum ama bir hanım yazarımız geçenlerde soru sormuştu özelden. cevap verince de kaba saba konuşup gitmişti. mimledim onu da. nerde görsem uyuz uyuz cevap veriyorum.

troll olanları söylemeye gerek bile yok. herkes biliyor. aşırı muhafazakar birkaç yazar da canımı sıkmıyor değil.

bunlar dışında hiç görmediğim ama sempati beslediğim yazarlar var. onlar çok şükela.
  • ruhen hastayim ben  (25.03.16 20:34:26) 
Bi tane kamil var burada beni seviyo musunuz, nasıl biriyim diye başlık açıp duruyordu bi ara. o zamandan gıcık oldum elemana, onun sorularına bilsem de cevap vermiyorum.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (25.03.16 20:51:05) 
son zamanlarda gönül işlerinde türeyen, örnek olayı yabancı isimlerle "jack, mary, hans, helga vs" anlatan tiplere uyuz olmaya başladım.


  • dead and broken  (25.03.16 20:54:19) 
hayatı çözmüş aşmış bitirmiş havalarında kendinden çok emin, kesin ve büyük konuşan, haddini aşan akıllar vermeye çalışan 20'li yaşlarının başındaki kardeşlerimiz.


  • instant crush  (25.03.16 20:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.