[]

evli çiftlere bir soru. tavsiye eder misiniz

Herkese iyi akşamlar. özellikle duyurunun evli çiftlerine sormak istediğim bir konu var. ağustos ayı gibi evleniyorum nasipse. artık yavaştan ev eşyaları alma durumlarına girdik ve yatak odasında karar kıldık gibi. hatta 1-2 gün içinde alacaz.

yatak odasında bellona'nın bazalı bir yatağını beğendik ancak başka bir mağazada gezerken adam kendi mağazasında da olmasına rağmen yeni evli çiftler için bazalı yatağı pek tavsiye etmiyoruz. ses yapabiliyor felan dedi. gıcır gıcır...benim de aklıma takıldı açıkcası. hani yatak alıp da rahat edemiyeceksek, dur çok ses çıkıyor ya diyeceksek pek anlamı yok gibi :( ama yer açısından da bazalı yatak almak mantıklı gibi.

var mı böyle bir sıkıntılı durum acaba.

 
bazalıdan yana sıkıntı yok. bazalı yatak değilde yatağın kendi mobilyası önemli.


  • liriamer  (25.03.16 18:02:25) 
Mesaj attim. umarım size gelmiştir :) haber verirseniz sevinirim.


  • balik kraker  (25.03.16 18:07:13) 
Biz mobilyayı iderden aldık. Japon baza herhangi bir ses gıcırtı vs olmadı hiç. Çok gıcık olurum gıcırdayan yatağa.


  • accorbite  (25.03.16 18:07:22) 
bazalı yataktan değil mobilyanın dandikliğndendir
sağlam yataklarda gıcırtı olmuyor

  • basond  (25.03.16 18:09:39) 
bazalı +1
bizimki ses çıkarmıyor. ayrıca ıvır zıvır her şeyi de bi güzel koyabiliyorsun

  • la noix  (25.03.16 18:13:16) 
baza candır büyük bir evde yaşamıycaksanız hayati bir şey hatta.


  • rurouni  (25.03.16 18:19:25) 
bazalı bizimkide, ses sorunumuz yok:)


  • trajikomix  (25.03.16 18:27:13) 
Haci eleman sizi kazikliyo mumkunse oradan alisveris yapmayin.bazali yatak niye ses yapsin.ayrica kisa bir sure sonra ses yapmayandan daha cok ekstra hacim sunan yataklara ihtiyaciniz olacak


  • delicevat  (25.03.16 18:27:43) 
bizim baza yok, altı kapalı yatakları koltukları hiç sevmediğim için düşünmedim ama baza olmadığı halde fena gıcırdıyo, ilk fırsatta değiştirmek istiyorum.


  • sayns  (25.03.16 18:29:12) 
bazalı yatak ses fln yapmıyor. esas ses yapan karyola,sakın bulaşma. bazadan da şaşma.


  • sta  (25.03.16 18:29:28) 
Bazali yatak al kesinlikle. Ses yaptigini da sanmiyorum adam sacmalamis. Benim bekarkenki yatagim bazaliydi hic ses olmuyordu ki cok kipirdanan bir insanim. Ayrica guzel yatak ortuleri kullanmak, carsaf gecirirken kolaylik istiyorsan baza almalisin. Benim simdiki yatagima ne deniyor bilmiyorum mobilyadan bir cerceve icinde yayli yatak var ve hic kullanisli degil.


  • curukturpkokusu  (25.03.16 18:37:27) 
yalnız eleman 'yeni evli çiftler için bazalı yatağı tavsiye etmiyoruz, ses yapıyor' dese ne diyon birader sen derdim. çok densizce olmuş. bazalı yatak gıcırdıyor de geç yeni evli bilmem ne diye ne söylüyosun terbiyesiz.

ben de niye duyar kastıysam bu kadar.
  • elorelia  (25.03.16 18:52:59) 
Bazali yataktan gicirti gelmez, standart esnaf kotulemesi işte. Sen asıl yatak başına dikkat et, gecmelilerden alma, mumkunse vidali olsun.


  • vampir akrep  (25.03.16 20:53:30) 
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. satıcıdan değil de genel kullanıcılardan bir durum bildirisi almak daha iyi oldu.. tek derdimiz bu olsun diyelim :)


  • sutu seven kamyoncu  (25.03.16 21:06:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.