[]

Dokunmayı başlatmak

Merhabalar,

Benzer çevrelerde takıldığımız, aynı zamanda alt komşum olan bir hanım var. İkimiz de artık yaşını başını almış insanlarız. Ben 31 yaşındayım. Kendisi benden biraz büyük. Ben bu hanımla çok iyi anlaşıyorum. Öyle ki gelmiş geçmiş en iyi anlaştığım insanlar listesi olsaydı birinciliğe rahat oynardı. Yaşını başını almış benim gibi insanlar bilecektir ki bir zamandan sonra iyi anlaşmayı bırak normal anlaşıyorum diyebileceğin insanlarla karşılaşmazsın artık. O açıdan şanslıyım.

Özellikle son zamanlarda bu hanımla çok sık konuşuyoruz. Konuşmalarımız epey derin. Kimseyle konuşamayacağım konuları konuşuyoruz. Fazlasıyla zeki ve bilgi birikimi olan biri. Ondan kimseden öğrenemeyeceğim konuları öğreniyorum. Konuşmalarımıza bu açıdan önem veriyorum. Yani entelektüel açıdan çok değer verdiğim ve uzun vadede farklı yerlere savrulacak olsak bile iletişimde kalmak istediğim biri. Bunu istediğim insan sayısı dünyada bir, bilemedin iki üç.

Sık konuşuyoruz demiştim. Haftada bir iki akşamları o beni evine çağırır, yemek yer konuşuruz. Ben onu çağırırım konuşuruz. Konuşmalarımız gece yarılarına kadar sürüyor ve gittikçe uzamaya başladı. En son saat 5'e kadar sürdü ki ikimiz de meşgul insanlarız. Sanıyorum ikimiz de aramızda bir şeyler olsun diye bekliyoruz.

Sorun şu ki ikimiz de çok analiz eden insanlarız. Konuşmalarımız ciddi konular bizler de burnu havada insanlar olunca o aradaki soğukluğu bir türlü kıramıyoruz. Dokunmaya başlasak gerisi gelecek gibi hissediyorum.

Normalde böyle sorunlar pek yaşamıyorum. Flört ettiğim insanlara dokunmak, efendime söyleyeyim sulanmak ve inanmazsınız sevişmek gibi aktiviteleri yapabiliyorum. Bu hanımımızla ise olaylar öyle bir gelişti ki ikimiz de sanki dünyayı kurtaracak filozoflarız. Yalnız serde hayvanlık olduğu için ben aynı zamanda sevişmek istiyorum. Ek olarak kendisini pek çekici bulmuyorum açıkcası.

Sizlere sorum şu. Kendisini kaybetmeden hayat boyu iletişimde kalabilmek birinci planda (yakın zamanda ülke değiştirecek), sevişmek ikinci planda olmak üzere nasıl buzları kırıp dokunmayı başlatabilirim?

Özet: Sevişme olsun istiyorum. Çok değer veriyorum. Çekici bulmuyorum. Yaşlıyım, taktik bilmem. Dokunmayı nasıl başlatayım, aradaki yapay soğukluğu nasıl kırayım?

PS: Alkol yok.

 
Merhaba diyip yanağından öperken kolunu okşayarak. Tam böyle pazu kısmını abartmadan. Sırtı sıvazlar gibi. Sonra espiri sonrası gülerken elini dizine koyacaksın falan. Oturma düzenini falan ona göre ayarla


  • hasmetizm 2046  (25.03.16 15:39:42) 
sevişme sakın.

"Ek olarak kendisini pek çekici bulmuyorum açıkcası."
  • [silinmiş]  (25.03.16 15:42:49) 
Açık açık ben seninle sevişmek istiyorum Neriman diye gir konuya


  • eksimeksi  (25.03.16 15:43:06) 
soruna cevap değil ama 31 ne zaman yaşlı yaşı oldu? yaşını başını almak 35-40tan sonra oluyor benim bildiğim.
o çekimi hissetmiyorsan sevişmeniz sıkıntı olabilir.

  • phoenixboy  (25.03.16 15:44:12) 
çekici bulmama kısmını bilemem de, benim de böyle bi kız arkadaşım olmuştu hep hayal ettiğim kızdı, entelektüel falan... abi felsefe, psikoloji yok Suriye meselesi konuşmaktan romantik pek bişey yapamadık :D film izliyorduk o da benim gibi farklı şeylerden hoşlanıyordu ama standart romantik komedi falan izlemeyince olmuyor gitmiyor... bilemiyorum belki çekim sorunu vardır ama bu sorunu ben de yaşadım, resmen çok ciddi konular aramıza giriyor gibiydi. O günden beri daha sığ kızlar arıyorum.

neyse hafiften konuşup, belli etmekten başka çare yok. Ortamı ayarlamak diye bişey yok çünkü. Belki film izleyelim, biraz da keyifli şeyler yapalım falan diyip tepkilerini ölçebilirsin.
  • rodriguez2  (25.03.16 15:52:10) 
hahah, o dünya'yı kurtaracak filozofluk olayını anlayabiliyorum, ben de böyle bir sohbet ilişkisinin gönül ilişkisi moduna geçip geçmemesi ikileminde kalmıştım. ben biraz ilerletmek istedim, ilerledik de; baştan söyleyeyim o büyü bozuluyor. yani ister istemez muhabbetin seviyesi düşecek, ona hazırla kendini; bir zaman sonra özlemeye başlıyor insan eski günleri. tabii bunun bizim ilişkisinin muradına erememesiyle de alakası var ama seviyenin düşeceği garanti.

normalde bir dakika bile durma derdim ama ülke değiştirecek biriyle bu yola girilir mi bilemedim. sevişip giderse yine büyünün bozulma ihtimali var, çünkü gitse bile edebiyat parçalayabilirsiniz orada. tabii bir erkek olarak "seqs seqss" çağrılarını anlayabiliyorum ama bence iradeli ol ve kendini kaptırma. ha, ilk adım ondan gelir o zaman tabii ki "napıyosun be slk!!" demeyeceksin.

normalde anı yaşamayı seven biriyim ama o bahsettiğin sohbetin güzelliğinin tadına vardıktan sonra ben açıkçası bikaç sevişme için bu büyüyü bozmazdım. gitmeme ihtimali varsa bir ilişki denemelisin ama.

genelde böyle ilişkilerde haşin bir başlangıç süper bir sevişme getirir, o yüzden ona küçük bir sürpriz yapıp en beklemediği anda belinden kavrayıp dudağına yapış, 2 saniyede aklını al. alamama ihtimaline karşı 2 saniye sonra biraz gevşe ve tepkisine bak. bence alır yürürsünüz ama belli de olmaz, ayıya çıkmasın adın.
  • baba jo  (25.03.16 15:53:04) 
hasmetizm 2046,
Merhaba diyip öpüşmüyoruz. Ben biraz soğuk bir adamım. Geçen 10 günlük bir seyahatten geldi. Arada iki metre varken selamlaşıp ve konuşmaya başladık.

douchebag,
Çekiçi bulmadığım insanlarla sevişmem diye bir kuralım yok. O ne düşünüyor bilmiyorum.

eksimeksi,
Güldüm ama olabilir.

phoenixboy,
İki üç senenin hesabını yapmayalım. O halde o yaşını başını almış, ben de aldım alacağım.

true blond,
Sanırım kadınsınız. Bakın erkeklerden bu iş nasıl oluyor ya diye bir soru hiç gelmiyor. Oluyor işte. Makyajlı ya da özenli değil ama oradan çıkarım yapmam. Zaten "yabıştır" kısmını nasıl yaparız diye soruyorum.
  • dunal  (25.03.16 15:54:02 ~ 15:59:05) 
bence bize söylediklerini ona "çekici buluyorum" diye değiştirerek söylersen kabul etme olasılığı yüksek (eğer istiyorsa) konuşarak her şeyi halledebilirşsiniz gibi geldi öyle bi anlattın ki. koklaşma işine girsen olmazmış gibi. neyse bence yavaş yavaş dokunup sonra şöyle böyle diye plan yapma. alkol olsaydı ikişer kadeh şaraptan sonra yabış dudaklarına derdim. ama yokum diyor. yine neyse bence sevişesin geldiyse git konuş.


  • shotgunwoman  (25.03.16 15:58:52) 
Çekici bilmiyorsan neden sevişmek istiyorsun ki? Çok birikimli ve entelektüel olduğu için mi?


  • damdanakan  (25.03.16 16:05:07) 
Bulmuyorsan*


  • damdanakan  (25.03.16 16:09:55) 
rodriguez2,
Daha sığ kızlar özellikle aramıyorum ama sığ biri gördüm mü çekici geliyor. Allah belamı verecek.

baba jo,
Gitmeme ihtimali yok. İlişki düşünmüyorum. İkimiz de yalnız karakterli insanlarız.

shotgunwoman,
Kabul edip etmemesi noktası değil ama havayı o şekilden bu şekile nasıl geçiş yaparız noktası mesele. Birlikte olunca gariptir öyle bir hava oluşuyor ki sanki ikimiz de tanrıyız ve sevişmek de neymiş. Bir de yanlış bir şey yapıp kaybetmek istemiyorum, orayı da soruyorum. Reddederse reddetsin, ama medeni olsun. Bir yaştan sonra değerli insanların ne kadar değerli olduğunu anlıyorsunuz ya o hesap.

damdanakan,
Hayvan olduğum için.
  • dunal  (25.03.16 16:10:59 ~ 16:12:22) 
Erotizmle ve arzuyla ilgili konuşun. Kavramsal konusmadan cok kisisel örnekler verilecek şekilde konu ilerletebilirse güzel olur. Bir sekilde arzuladigini soylemen gerekebilir. Bunu da yapmiyorsan yalan söylemiş olacaksin ne yazik ki. Sonra bence dokunmaktan ziyade öpmeye hamle yapmalisin. Cekici bulmayip sevismek istemeye daha fazla yardim etmek istemiyorum, bu kadar :)

Bir de sevisirseniz muhabbet bitecek.
  • shadowcat  (25.03.16 16:39:00 ~ 16:41:47) 
Öncelikle; sevişirseniz muhtemelen aranızdaki diyaloğu kaybedecksiniz. Hani birinci planda olan hayat boyu iletişim dedin ya, o yüzden diyorum. İletişim devam etse de aynı şekilde derin sohbetler edemezsiniz muhtemelen. Hele ki sen onu çekici bulmuyorsan, bu da demektir ki sen ondan daha güzelsin. Yani aranızda bişeyler yaşanırsa o sana iyice hisler besleyebilir. İlişki istemediğin için de aranızdaki iletişim boka sarar sonunda. Bunları göz önüne alınca, gidip bir başkasıyla sevişmenin daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

Ama illa ki sevişeceğim diyorsan... "Merhaba diyip öpüşmüyoruz. Ben biraz soğuk bir adamım" dedin ya... Hah işte, tam fırsat. Bu kez öpüşürsün, kolunu hafifçe okşarsın. Akşamın devamında ona yakın oturursun, gözüne derin bir şekilde bakarsın. Muhabbet arasında "anlıyorum seni" deyip elini tutarsın birkaç saniyeliğine. Bunları yaparken de karşı sinyalleri gözlemlersin. Karşılık alırsan devam edersin. Mesela masaj yapmayı denersin, ya da o otururken omzunu tutarsın hafifçe, saçıyla oynarsın vb.

İlişki istiyor olsan çok daha kolay olurdu. "Ben senden çok hoşlanıyorum" diye mevzuya girerdin, gerisi gelirdi veya gelmezdi zaten. Ama bu şartlar altında yukarıdaki yolu izlemen gerekiyor.

Ya da @eksimeksi'nin önerisi izler veya bu duyuruyu okutursun direk.
  • long live rock n roll  (25.03.16 16:43:09) 
ne güzel bir ilişkidir bu ya.. bu şekilde konuşabildiğiniz insanlar bulmak çok zor.

neyse konumuza dönersek, aranızda bir çekim olduğunu söylüyorsunuz. bu yüzden önemli olan sanırım aranıza girmemesi için ciddi konuların açılmaması.. yapay soğukluğu yaratan bu değil mi? bence küçük bir hediye alın(tarzım değil diyorsanız bilemedim.) hediye ne olur.. içinizden gelen, yoksa eğer onun beğeneceğini düşündüğünüz birşey olabilir;bir kolye mesela, veya evinde gördüğünüz birşeyin benzeri olabilir. ama siyasi veya felsefi bir kitap olmasın. en azından o gün için. bu hediyeyle beraber, sabahtan arayın mesela. bu akşam evinizde/evimde bir buluşma ayarlasak(ona önceden küçük bir ipucu vermek bence yararlı olur, özellikle soğuk yapılı bir insansanız) size vermek istediğim bir hediye var. yakışacağını/beğenebileceğinizi düşünüyorum. diyerek bir "date" havası verin.. hem yurtdışına çıkacakmış, hatıra olarak kalması için çok ince bir jest olur bence.
akşam geldiğinde o soğukluğu en azından fiziksel olarak kırabilmek için ona yakın oturun. aynı koltuk? #) ondan sonrası eğer gene ciddi konulara girmezseniz akacaktır diye düşündüm...
  • mizore  (25.03.16 17:25:30 ~ 17:26:17) 
Alkol yok ifadesini keske en basa yazsaydin da sonuna kadar okuyup alkol diyemeyecek olmanin agirligini yasagmasaydin bana. Benim de boyle bi kiz arkadasim vardi. Senin dediklerini yasiyorduk. Sonra bir gece rose sarabi icerken ne olduysa oldu. Ve ben cok guzel bir arkadasimi, dostumu kaybettim. Her yerden iletisimi kestik. En son mektup bile yazdim :) sevisirsen bu sabahlara kadar konustugun arkadasini, dostunu kaybedersin. Sevisme.


  • karlmarx  (25.03.16 20:11:17) 
Bu şekilde anlaşabildiğin insan bulmak sevişecek insan bulmaktan daha zor.Bence plan yapma.Olursa olur, olmazsa olmasın zaten


  • turkuaz  (25.03.16 20:14:43) 
mizore,
En faydalı bulduğum cevap oldu, teşekkür ederim. Aslında anı olması için küçük bir hediye almak zaten aklımdaydı ama henüz bulamadım etrafta.

Cevap veremediğim diğer herkese de teşekkür ederim.
  • dunal  (26.03.16 14:15:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.