[]

yamaha motor sorusu

diversion 600 model motorun 20 bin bakımı ne kadar ücretli olmalıdır yetkili serviste?

20 binde değişen parçaları ve fiyatlarını (tahminen de olsa) yazabilir misiniz?

çift tırnaklı buji nedir?
katana yağ nedir? ne özelliği vardır?

 
- katana ipone'un, bizim klüpteki çoğu kişi ben dahil motul 7100 kullanıyoruz en çok bu yağdan memnun kaldık(tercih meselesi dikkat etmen gereken nokta sentetik olup olmadığı ki bu iki yağ da tam sentetik)

- çift tırnak buji, tek tırnağa oranla daha fazla ateşleme demek o açıdan iyi, mümkünse iridium taktır ömrünün daha uzun olduğu söyleniyor

- yetkili servis fiyatını bilmiyorum fakat benim 5bin'de bir yaptırdıgım bakım ort 400tl civarında(yağ fiyatı dahil), normalde değişen parçalar yağ, yağ filtresi, bujiler (varsa benzin filtresi). kontrol edilmesi gerekenler: hava filtresi temizliği, amotisör keçeleri, fren hidrolikleri, radyatör sıvısı, zincir gerginliği, balatalar vs.

ben de cbf1000 var onu baz alarak yazdım.
  • mirty  (25.03.16 15:58:22) 
sorulara cevap degil ama servis olarak Yamaha anadolu'yu tavsiye ederim. turkiye'deki en yuksek standartta motosiklet servisidir. her sey olmasi gerektigi gibi yapilir. duduklemeye de calismazlar.


  • jimicik  (25.03.16 16:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.