[]

ya şöyle ferah kokan bir tütsü yok mu?

şu aktarlarda satılan klasik tütsülerden sandal dahil birkaçını denedim ama hepsi birbirine benziyor, ağır ve basık bir kokusu var. mango bile alakasız bir koku yayıyor.

şöyle oda parfümü ayarında insanın kokladıkça koklayası gelen bir tütsü çeşiti yok mu piyasada?


 
ben meditasyonu kullanıyorum arada, güzel bir kokusu var. onu deneyebilirsin.


  • re noreno  (25.03.16 13:45:14) 
yanan bir şey nasıl ferah kokabilir. Yıllarca tütsü kullandım ferah kokanını görmedim.


  • delicevat  (25.03.16 13:54:05) 
tütsünün olayı o zaten

delicevat +1
  • mit dir stehen die sekunden  (25.03.16 13:57:08) 
tütsü zararlı diyorlar, ne kadar doğrudur bilemem ama mantıklı gibi, duman soluyorsun sonuçta.

bence çiçek al, çiçek bak.
  • peggy  (25.03.16 13:57:11) 
hindistan cevizlisini seviyorum ben. ama yanarken kötü kokuyor tütsü bence her şekilde. birkaç saat sonra dışarıdan odaya girince çok güzel oluyor kokusu. zararlı olabileceğini düşünüp ben de genelde tütsü yanarken odada durmam pek.


  • nathanieltroy  (25.03.16 14:01:46) 
Ben banyoma hep air wick'in cicekli bir kokusu var tutsu seklinde ama oda parfumu, onu koyuyorum. Cok hafif ve cicek kokuyor.

Bunun tutsu olani:
encrypted-tbn1.gstatic.com

15-17 tl bir seydi en son.

Odun cubuklari var, yalniz iki haftaya bitiyor kokusu.
  • neferkitty  (25.03.16 14:05:37 ~ 14:12:43) 
paskalya çiçeği bulursan dene


  • cekilmis gayfe  (25.03.16 14:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.